Madalina Pamfile despre relatia cu Radu Mazare: "Nu cred ca a fost nicio chimie intre noi". VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:14

Madalina Pamfile, eleva care a aparut in toate ziarele drept iubita primarului Radu Mazare. Aceasta a intrat in legatura directa in cadrul emisiunii "Drept la tinta" in timp ce isi facea un masaj de relaxare.

Recent in presa a aparut fatul ca Madalina ar avea o relatie de peste doi ani cu un barbat, fapt ce a fost negat de tanara. Reporterul "Drept la tinta" auzind aceste lucruri nu a stat pe ganduri si i-a daruit un borcan de mazare. Intrebata daca stie sa gateasca aceasta a spus ca in general nu pentru ca de acest lucru se ocupa mama ei, dar daca ar fi nevoie ar putea sa faca o ciorbita.
"Nu cred ca a fost nicio chimie intre mine si Radu Mazare, nu stiu", a spus Madalina. Intrebata daca a fost indragostita de prima aceasta a mai adaugat: "Indragostita e mult spus, daca la 18 ani te poti indragosti... e cam devreme, nu stiu". Cat de bine arata si cati iubiti a avut Madalina Pamfile

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.