Madalina Pamfile si Ruxi, schimb de replici acide in platoul Bravo, ai stil! Celebrities! "Ai zis ca stilistul te ajuta sa ai acces la anumite piese"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 oct 2021, 17:49
madalina pamfile Foto(4)

Madalina Pamfile si Ruxi ajung sa se contrazica

Sursa: Captură KANAL D

Tensiunile capata noi dimensiuni intre concurentele de la Bravo, ai stil! Celebrities!

O noua saptamana a inceput la Bravo, ai stil! Celebrities, cu o surpriza de proportii! Raluca Dumitru si-a facut aparitia in platoul emisiunii seara trecuta si a declarat ca este pregatita sa cucereasca atat juriul cat si publicul cu cele mai inedite tinute vestimentare si totodata sa demonstreze tuturor ca isi merita locul in cadrul competitiei de stil.
Prima defilare a Ralucai Dumitru a fost intampinata cu zambete din partea concurentelor dar si o jurizare destul de indulgenta din partea celor trei jurati.

Noua concurenta a marturisit seara trecuta ca nu se bazeaza deloc pe aliante sau amicitii in cadrul competitiei, ci dimpotriva va lupta singura sa reziste cat mai mult si sa demonstreze tuturor ca are stil si poate sa realizeze outfit-uri potrivite.

Madalina Pamfile si Ruxi, schimb de replici acide in platoul Bravo, ai stil! Celebrities!

In editia din aceasta seara a emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, tensiunilor vor atinge din nou cote neasteptate in randul celor noua concurente.

Juratii sunt din ce in ce mai aprigi si mai exigenti si le vor spune verde in fata concurentelor ca toate tinutele din aceasta seara sunt sub nivelul asteptarilor lor.


Mai mult decat atat, unele concurente vor incerca sa dezvaluie despre colegele lor ca sunt ajutate de stilisti. Asa cum va proceda Ruxi, care ii va spune in platou, Madalinei Pamfile ca este ajutata de un stilist care ii spune pas cu pas cum sa isi pregateasca tinutele.
Ruxi va sublinia totodata si faptul ca ea nu are un stilist care sa o ajute ci isi creaza singura outfiturile.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In vreme ce fetele se vor contra pe acest subiect, Maurice Munteanu va interveni aprig si le va atrage atentia acestora ca va veni vremea cand vor dezbate detaliat si acest subiect delicat al stilistilor.

Citeste si: Ruxi, atac aprig la adresa Vivianei Sposub! "Daca voiam sa fiu taranca, faceam ca taranca!"

Citeste si: Prima apariție a Ralucăi Dumitru la „Bravo, ai stil! Celebrities” încinge spiritele printre concurente: “Aici nu există prietenii, aici cea mai bună câștigă!”