Mădălina și George, în pragul despărțirii: "O terminăm?"

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 02 feb 2021, 16:15
Mădălina și George se tot ceartă
Sursa: captura video Kanal D

Noi tensiuni între Mădălina și George, un cuplu ce are foarte des conflicte.

Despărțirea bate la ușă în cazul cuplului George-Mădălina, care se ceartă din orice.

Cei doi au avut un nou scandal în emisiunea de astăzi Puterea dragostei de la Kanal D și au încercat să rezolve conflictul în afara casei. Încă de dinainte de a forma oficial un cuplu, George și Mădălina s-au contrat în emisiune.

Au discutat separat de ceilalți concurenți, dar în fața camerelor de filmat de la Puterea dragostei.

"Am venit după tine că am văzut că ești supărat", i-a spus Mădălina lui George. 

"Că ai spus tu că o terminăm?", a replicat el. "Da", a răspuns ea.

George a fost cu Mona!

George a format în trecut un cuplu cu Mona, în timp ce aceasta se afla încă în casa Puterea dragostei.

Și cu Mona au existat numeroase certuri, ajungându-se ulterior la o despărțire definitivă.

George era extrem de gelos în timp ce era cu Mona, iar ceilalți concurenți considerau, la acea vreme, că Mona încerca să pară altfel decât era ea în realitate tocmai pentru a-i face pe plac lui George. 

Mona a părăsit definitiv casa Puterea dragostei, ea având un băiețel acasă, de care trebuie să aibă grijă.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

George a fost, la un moment dat, luat prin surprindere când a aflat, chiar în timpul emisiunii Puterea dragostei de la Kanal D, că Mona trebuie să meargă acasă.

"Eu nu stiam ca are termen limita si ca ea pleaca dupa trei luni, o luna ca trebuie sa meraga cu cel mic la scoala! Nu stiam. Si da, daca ma intrebi acum, eu nu plec! Nu vreau sa plec din emisiune. Poate peste trei luni. Nu stiu ce se va intampla. Ea deja are anumite probleme cu plecarea sau cu statul in casa. Ca sunt sau nu sentimente, problemele sunt.

De ce spuneti voi ca daca ea pleaca e asa? Poate ca in lunile astea nu acumulez dragostea sau sentimentele! Eu nu inteleg de ce spui acum", a spus George cand a aflat.

Dupa despartirea Monei de George mai multe fete din casa s-au aratat dispuse de a forma un cuplu cu acesta, insa el a ales-o pe Madalina. Tensiunile dese dintre ei par, insa, ca vor duce la o despartire in cele din urma, cum s-a intamplat si in cazul Monei.

Citeste si: A parasit emisiunea DEFINITIV! Decizie radicala a concurentei ''Puterea dragostei''! Ce s-a intamplat in culise!