Madeleine cu mac si lamaie
Cost estimativ: 25 lei pentru 6-8 persoane
Ingrediente
125 g unt
125 g zahar pudra
125 g faina
3 oua
coaja de la 2 lamai
2 linguri de mac
Mod de preparare
Se pune untul la topit, la foc mic, dar nu se da in clocot.
Se freaca ouale intregi cu zaharul, pana se albesc.
Se adauga faina bine cernuta si la sfarsit, untul topit.
Se adauga macul si coaja de lamaie, se omogenizeaza bine, se pregatesc formele de madlene si se umplu 3 sferturi.
Se dau la cuptor la 180°C, timp de aproximativ 25-30 minute pana devin aurii si se scot sa se raceasca.
Ingrediente
125 g unt
125 g zahar pudra
125 g faina
3 oua
coaja de la 2 lamai
2 linguri de mac
Mod
de preparare
Se pune untul la topit, la foc mic, dar nu se da in clocot. Se freaca ouale intregi cu zaharul, pana se albesc.
Se adauga faina bine cernuta si la sfarsit, untul topit.
Se adauga macul si coaja de lamaie, se omogenizeaza bine, se pregatesc formele de madlene si se umplu 3 sferturi.
Se dau la cuptor la 180°C, timp de aproximativ 25-30 minute pana devin aurii si se scot sa se raceasca.
Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul
Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”