Madonna este speriata de operatiile estetice? Uite ce a patit!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:58

Madonna a inceput sa se teama de interventiile chirugicale si de mersul prea des la sala care ar transforma-o intr-un mutant, spune ea.

Asa ca, a inceput sa se preocupe mai mult de tratamentele cosmetice. Superstarul de 53 de ani i-a povestiti unei prietene ca va inceta sa-si mai injecteze tot felul de substante in fata. In locul lor, va folosi un aparat cu raze care va interveni la nivelul fetei non-invaziv.

Aparatul CACI are o bila care va transmite mici impulsuri electricei pe toata suprafata fetei pentru a stimula muschii si a intari tesutul pielii.
Se spune ca aceasta este cea mai performanta metoda anti-age din toata lumea. "S-a saturat de injectii", a marturisit o sursa apropiata Madonnei.

Madonna a fost foarte suparata de comentariile care au fost facute la "Festivalul de Film de la Venetia" despre obrajii ei si despre faptul ca avea fata brazdata de cicatrici. Multi au spus ca a inceput sa arate ca o pisica.

Superstarul a inceput tratamentul CACI la o clinica, iar acum vrea sa-si cumpere aparatul pentru a-l folosi pentru tot corpul.



 

Taguri: