Madonna, internată la Terapie Intensivă, după ce a fost găsită inconștientă. Artista a fost nevoită să își amâne mai multe concerte

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 29 iun 2023, 09:21

Madonna, în vârstă de 64 de ani, a fost internată la Terapie Intensivă, după ce, sâmbătă, 24 iunie, a fost găsită inconștientă. Lourdes Leon, fiica ei, i-a fost alături în permanență.

Madonna a ajuns de urgență la spital și internată la Terapie Intensivă, după ce a fost găsită inconștientă. De vină pentru starea ei este o infecție bacteriană extrem de serioasă, în urma căreia, aceasta are nevoie de o recuperare serioasă.

Madonna, internată la Terapie Intensivă, după ce a fost găsită inconștientă

Conform Page Six, artista în vârstă de 64 de ani a fost găsită în stare de inconștiență și a fost dusă, de urgență, la un spital din New York.

Aceasta a stat intubată cel puțin o noapte, după care, s-a trezit și este în proces de recuperare. Lourdes Leon, fiica ei, a stat alături de solistă în permanență.

Mai mult decât atât, Guy Oseary, manager-ul artistei, a dezvăluit că Madonna a „dezvoltat o infecție bacteriană gravă, care a dus la o ședere de câteva zile la terapie intensivă”.  Surse apropiate susțin că a ieșit de la Terapie Intensivă, dar manager-ul ei a afirmat că  „este, încă, sub îngrijire medicală.

Se așteaptă o recuperare completă. Sănătatea ei se îmbunătățește”. 

Citește și: Un aparat performant pentru depistarea rapidă a leucemiei a fost donat Spitalului Fundeni din Capitală. Arhidiaconul Mihail Bucă: „După părerea mea, medicii români sunt peste cei din afară...”

Din cauza problemelor de sănătate, Madonna a fost nevoită să își amâne spectacolele. Aceasta urma să plece într-un turneu internațional, a cărui dată de începe fusese stabilită pentru 15 iulie, la Rogers Arena, Vancouver. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

„Vă vom împărtăși mai multe detalii de îndată ce le vom avea, inclusiv o nouă dată de începere a turneului și pentru spectacolele reprogramate”, a anunțat Guy Oseary. Pe data de 14 octombrie, Madonna ar fi trebuit să ajungă în Europa, pentru o nouă serie de concerte, pe 13 decembrie, s-ar fi întors în America de Nord, iar concertele ar fi durat, acolo, până pe data de 31 ianuarie 2024.

Familia Madonnei se pregătea pentru ce este mai rău

O rudă a Madonnei a declarat pentru Daily Mail, sub protecția anonimatului, că infecția artistei a fost atât de gravă, încât familia a crezut că nu va reuși să supraviețuiască. „În ultimele două zile, nimeni nu a știut cu adevărat în ce direcție aveau să se îndrepte lucrurile, iar familia s-a pregătea pentru ce e mai rău.

Toată lumea credea că o putem pierde. Asta a fost realitatea”, a transmis persoana respectivă.

Citește și: 14 ani de la moartea lui Michael Jackson. Ce s-a întâmplat pe 25 iunie 2009 în casa lui

În weekend-ul în care Madonna a ajuns la spital, Rocco Ritchie, fiul artistei în vârstă de 22 de ani, se afla în România, unde a participat la un renumit festival de muzică.

Ultimele apariții în mediul online ale Madonnei arătau că ceva nu este bine, deoarece aceasta era foarte palidă și părea destul de slăbită.