Madonna, striptease pentru o fetita care a fost impuscata de talibani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 04:28

Madonna a facut striptease in timpul unui concert pe care l-a sustinut la Los Angeles, cantareata dedicand acest moment unei fetite pakistaneze care a fost impuscata in cap de talibani.

Cantareata a facut acest gest miercuri in timpul unui concert pe care l-a sustinut la Los Angeles, informeaza Daily Mail. La un moment dat, diva s-a oprit din cantat si le-a spus spectatorilor ca vrea "sa discute ceva serios" cu ei.

Potrivit Entertainment Today, Madonna le-a spus fanilor sai ca a facut-o sa planga stirea potrivit careia o fetita pakistaneza, Malala Yousafzai, a fost impuscata in cap de talibani.


"Fetita de 14 ani care a fost impuscata scria pe un blog despre cat de importanta este educatia pentru ea. Talibanii au oprit autobuzul in care ea se afla si au impuscat-o. Intelegeti cat de bolnav si absurd e gestul asta?", a spus Madonna.

Cantareata a considerat insa ca mesajul sau nu este indeajuns de puternic, asa ca a ales sa se dezbrace pe scena. Cand s-a intors cu spatele, publicul a putut vedea numele "Malala" scris pe corpul artistei.
"Acest cantec este pentru Malala", a spus Madonna si a inceput sa cante "Human Nature".

Comportamentul artistei a starnit insa reactii negative pe internet, mai ales din partea unor cetateni pakistanezi, care au spus ca gestul ei a fost facut pentru a atrage atentia asupra propriei persoane.
Malala a fost impuscata de doua ori si este in prezent in spital, starea sa fiind critica.
 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.