MAE condamna asasinarea cetateanului britanic Alan Henning de catre organizatia terorista ISIS

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 03 oct 2020, 18:50

Ministerul Afacerilor Externe condamna, sambata, "in cei mai categorici termeni" asasinarea brutala a cetateanului britanic Alan Henning de catre organizatia terorista ISIL si subliniaza necesitatea aducerii in fata justitiei a celor vinovati.

Potrivit unui comunicat de presa remis, MAE transmite solidaritatea fata de poporul britanic si toata compasiunea catre familia celui disparut.

" Astfel de acte teroriste si crime abominabile impotriva umanitatii fac si mai necesar angajamentul coalitiei internationale de a lupta impotriva actiunilor teroriste ale ISIL, care reprezinta amenintari grave la adresa securitatii si stabilitatii si afecteaza nu doar regiunea Orientului Mijlociu, ci si spatiul euro-atlantic", se arata in comunicatul citat.

De asemenea, MAE aminteste ca Romania a exprimat sprijinul politic pentru coalitia internationala anti-ISIL si ca analizeaza modalitatile concrete prin care poate contribui la eradicarea fenomenului ISIL, informeaza Agerpres.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.