MAE confirmă: Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost găsit în râul Natisone

Autor: Laura Macovei

MAE confirmă: Trupul neînsuflețit al lui Cristian Molnar a fost găsit în râul Natisone

Sursa: Facebook

După lungi căutări, MAE confirmă faptul că trupul neînsuflețit al lui Cristi Molnar, unul din tinerii înghițiți de viitura din Italia, a fost găsit.

Trupul neînsuflețit al lui Cristi Molnar, unul din cei trei tineri care au fost luați de viitura din Italia, a fost găsit pe albia râului Natisone, aproape de locul tragediei.

Trupul lui Cristian Molnar a fost găsit, după mai bine de 3 săptămâni

Cristian Molnar și-a pierdut viața în râul Natisone, după ce a fost luat de viitură alături de prietenele sale, Bianca Doroș și Patrizia Cormos. 

Dacă cele două au fost recuperate rapid din apă, Cristian Molnar a fost de negăsit, viitura purtându-l în altă direcție. După lungi și intense căutări însă, salvatorii au găsit trupul neînsuflețit al tânărului, iar MAE a confirmat. 

Citește și: Cum arăta insula de pe râul Natisone înainte de a fi inundată! Viitura a distrus totul în calea sa și i-a doborât pe cei trei tineri

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Potrivit presei din Italia, cadavrul a fost localizat de pompieri într-un defileu acum secat, situat în aval de punctul în care celelalte două victime au fost găsite fără viață. Descoperirea a fost făcută în timpul unei operațiuni de căutare intense.

„În continuare informațiilor referitoare la victimele accidentului petrecut la 31 mai 2024, în care trei persoane de cetățenie română au dispărut în apele fluviului Natisone și în contextul informațiilor publicate în presa italiană cu privire la găsirea unui trup neînsuflețit în apele râului Natisone, MAE a contactat în regim de urgență autoritățile italiene competente, în

vederea confirmării informației.

Astfel, autoritățile italiene au comunicat reprezentanților oficiului consular că persoana decedată este cetățean român, iar rezultatele anchetei confirmă faptul că acesta este cea de-a treia victimă a accidentului menționat anterior”, a transmis MAE.

Cristian Molnar, Patrizia și Bianca au rămas blocați pe o insulă de pietriș, după ce apa a crescut brusc

Cristian Molnar a dispărut în râul Natisone, în Premariacco, pe 31 mai.

Se afla împreună cu Patrizia Cormoș, în vârstă de 21 de ani, și iubita lui, Bianca Doroș, de 23 de ani, și au ajuns pe jos pe o insulă de pietriș din mijlocul râului. Au rămas blocați după ce apa a crescut brusc. Pompierii au încercat să îi salveze aruncându-le o frânghie de sus, pe care tinerii nu au reușit să o prindă. Apoi au dispărut în apă.

Trupurile fetelor au fost găsite pe 2 iunie. Patrizia și Bianca au fost înmormântate pe 8 iunie în comuna natală Tarna Mare, din județul Satu Mare. Tragedia a marcat profund Italia, mai ales că cei trei au fost filmați de mai mulți martori în timp ce se îmbrățișau, încercând să reziste viiturii.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.