Maestrii Aikido te invata cum sa te aperi, fara sa ranesti

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 24 aug 2021, 11:30

Cu un ochi vanat, dar plin de energie si dorinta de a lupta, a aparut Bursucu` in emisiunea pe care o prezinta alaturi de Teo Trandafir.

Alaturi de Teo Trandafir si Bursucu` a fost in platoul emisiunii "Teo Show" sensei Nicolae Mitu, care a venit insotit de doi sportivi care isi doresc sa invete telespectatorii Kanal D cum sa te aperi fara sa te ranesti.

Intrebat care este deosebirea dintre Aikido si alte arte martiale, sensei Nicolae Mitu a spus: "Principala deosebire este ca in Aikido nu exista adversar, ci exista un partener de antrenamente.

Noi la sala nu avem parte de o lupta in sensul sportiv al cuvantului, ci o lupta cu tine insuti pentru perfectionare, aurtocunoastere".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmareste demonstratia si invata care sunt regulile de baza, dar si cum te poti apara!


 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.