Maestrul Nicolae Botgros serbeaza 45 de ani de casatorie! Iata ce destainuiri inedite a facut acesta despre casnicia sa

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 sep 2020, 13:10

Artistul a rememorat momente care i-au marcat casnicia si a dezvaluit cateva secrete din culisele vietii sale.

Dirijorul s-a autocaracterizat drept un om simplu, care s-a dedicat trup si suflet profesiei sale incununata cu multe succese. Acesta a marturisit ca inca de la debutul sau, a fost sprijinit de sotia sa in toate activitatile profesionale, deoarece aceasta i-a devenit si partenera de scena.
"Nicolae Botgros este un om ca toti oamenii, despre mine se spun multe legende! Eu produc in fiecare zi, ora, lucruri frumoase pentru tot poporul, pentru toata lumea!", a subliniat artistul.

Celebrul dirijor a dezvaluit faptul ca pretuieste foarte mult cateva talismane pe care le pastreaza cu sfintenie in cutia propriei sale viori si care i-au adus noroc de-a lungul timpului.
Aflat in prezenta sotiei sale, artistul a marturisit ca au avut mereu o casnicie solida si s-au iubit si s-au respectat foarte mult.

Iata ce alte secrete au dezvaluit cei doi despre casnicia lor reusita:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.