Magdalena Chihaia, adevărul despre relația cu Dinu Maxer ”Nu știam dacă își dorește ceva serios cu mine” Cum se înțelege bruneta cu copiii iubitului său

Author: Diana Bostan
Actualizat: 30 oct 2023, 12:27

Magdalena Chihaia, despre relația cu Dinu Maxer

Sursa: Instagram- Dinu Maxer

Dinu Maxer și-a refăcut viața după divorțul de Deea Maxer. Artistul trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Magdalena Chihaia, poveste ce a început tocmai în Dubai.

În cadrul emisiunii “Online Story by Cornelia Ionescu”, Dinu Maxer și Magdalena Chihaia au oferit mai multe detalii despre cum a început povestea lor de dragoste.

Cei doi au trecut de la o relație de prietenie la o relație de iubire, tocmai în Dubai

Dinu Maxer și Magdalena Chihaia s-au îndrăgostit prin dans. Cei doi au trec de la o relație de prietenie la o relație de iubire, tocmai în Dubai.

Deși au plecat în vacanță în calitate de prieteni și pentru a onora prezența la un eveniment, cei doi s-au întors într-o relație de iubire. 

Citește și: Când a simțit Dinu Maxer că s-a îndrăgostit de Magdalena Chihaia „Nu voiam să mă bag într-o relație pansament” Cei doi au plecat în prima vacanță ca și cuplu

Cu toate acestea, Magdalena a recunoscut faptul că i-a fost teamă de ce se va întâmpla atunci când vacanța se va sfârși, nefiind sigură dacă Dinu își dorește ceva serios cu ea.

Artista a recunoscut faptul că nu ar mai fi putut fi prietenă cu Dinu pentru o perioadă, dacă la întoarcerea din Dubai lucrurile nu s-ar fi concretizat.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Când mergi în vacanță totul este minunat, totul este superb. În momentul în care te-ai urcat în avion, revii la viața cotidiană.

Nu știam dacă vorbește cu cineva, dacă nu vorbește. Nu știam dacă își dorește ceva serios cu mine, dacă a fost doar o escapadă. Prietenia noastră agăța de acel zbor ”, a mărturisit Magdalena Chihaia, în cadrul emisiunii “ Online Story by Cornelia Ionescu ”.

Cum au reacționat copiii lui Dinu Maxer la noua sa relație

Dinu Maxer a dezvăluit faptul că fetița lui, Maysa, a fost puțin geloasă în momentul în care a văzut cum dansează cu Magda.

Artistul a povestit faptul că fetița lui l-a întrebat dacă atunci când va fi mai mare, va dansa și ea cu el cum dansează Magda.

”Maysa a avut prima criză de gelozie. Mi-a spus ” eu când o să cresc mare, o să dansez și eu cu tine așa ca Magda? ” Eu i-am spus că putem dansa și până atunci, nu e nevoie să crești mare.

Fetița mi-a spus că dansez prea mult cu Magda, că de ce dansez atât de mult. Am fost surprins”, a dezvăluit Dinu Maxer.

Citește și: Dinu Maxer, mesaj șocant pentru Robert Drilea. Ce i-a transmis fostul soț al Deei i-a uimit pe fani

Magdalena Chihaia a mărturisit faptul că a lucrat foarte mult timp cu copiii, iar acest lucru a ajutat-o în relația cu copiii lui Dinu Maxer.

Aceasta a dezvăluit faptul că i-a cunoscut pe Andreas și pe Maysa și că totul a decurs foarte bine.

Dinu susține că vacanța la mare i-a ajutat foarte mult, acela fiind momentul în care Magdalena a petrecut foarte mult timp cu cei doi copii, lăsând totul să vină natural, fără a forța lucrurile.