Magistrații au condamnat-o definitiv pe Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă într-un hotel din Mangalia. Câți ani va petrece în spatele gratiilor

Autor: Diana Bostan

Loredana a fost condamnată definitiv la 16 ani de închisoare

Sursa: Facebook: Loredana Atănăsoaie/ Alina Ciobanu

Decizie definitivă în ceea ce o privește pe Loredana, tânăra care și-a ucis prietena într-un hotel din Mangalia. Magistrații au condamnat-o definitiv la 16 ani de închisoare.

Tânăra care și-a ucis prietena și i-a ascuns trupul într-un geamantan, a fost condamnată definitiv joi, 4 iulie, la 16 ani de închisoare de către Curtea de Apel Constanța, conform informațiilor furnizate de news.ro.

Citește și: Loredana, criminala din Mangalia care și-a ucis cea mai bună prietenă, ar putea primi o sentință mai ușoară. Familia Alinei este disperată: „Ne-a băgat-o în pământ!”

Loredana a fost condamnată definitiv la 16 ani de închisoare

Magistrații Curții de Apel Constanța au decis, joi, să admită apelul formulat de mama victimei împotriva sentinței Tribunalului Constanța, care inițial o condamnase pe Loredana Ionela Atănăsoaie la 15 ani și trei luni de închisoare. Drept urmare, magistrații au condamnat-o la 16 ani de închisoare.

Citește și: Loredana Atănăsoaie a fost condamnată la 15 ani de închisoare. Adolescenta le-a povestit anchetatorilor cum și-a ucis prietena într-o cameră de hotel din Mangalia: ,,După aceea am înjunghiat-o”

Potrivit sursei menționate anterior, magistrații au ajuns la concluzia să aplice tinerei o pedeapsă de 13 ani de închisoare, la care se va adăuga un spor suplimentar de trei ani, totalizând astfel 16 ani de detenție. Hotărârea Curții de Apel Constanța rămâne definitivă în acest caz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Loredana Ionela Atănăsoaie a fost adusă în fața instanței la finele anului trecut, sub acuzații grave. Procurorii au decis să o trimită în judecată în stare de arest preventiv, fiind acuzată de omor, furt calificat, efectuarea de operațiuni financiare frauduloase (în două cazuri distincte), utilizarea ilegală a instrumentelor de plată fără numerar și acces ilegal la un sistem informatic.

Tânăra și-a ucis prietena într-un hotel din Mangalia

În vara anului trecut, Alina Ciobanu a fost victima unui asasinat brutal, fiind ucisă cu sânge rece de către Loredana Atănăsoaie.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul crimei de la Timișoara. Ce relație ar fi existat, de fapt, între studenta ucisă și agresorul său: ,,Nu l-au cunoscut, nu l-au văzut niciodată “

În fața anchetatorilor, Loredana a făcut mărturisiri cutremurătoare despre modul în care a comis crima.

Ea a recunoscut cu sânge rece că a petrecut aproximativ 30 de minute privind-o pe Alina Ciobanu cum își pierde viața și cum îi cerea disperată ajutorul. După actul de cruzime, Loredana a detaliat cum a continuat să o supravegheze pe Alina, împiedicând-o să strige după ajutor chiar și în momentele de agonie, ignorându-i suferința și disperarea.

După săvârșirea crimei, Loredana le-a dezvăluit anchetatorilor că a scos hainele Alinei din valiză și a introdus trupul acesteia, apoi a chemat un taxi pentru a transporta cadavrul la Mangalia, în încercarea de a ascunde urmele crimei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.