Magistrații au luat o decizie în privința soțului Alexandrei, femeia care a avut o idilă cu preotul care i-a cununat. Bărbatul va rămâne închis

Autor: Lavinia Medrea

La data de 28 iulie, magistrații Tribunalului Iași au luat decizia ca soțul Alexandrei, femeia care a avut o idilă cu preotul din sat, să rămână închis și să fie supus cheltuielilor de judecată.

Joi, pe 28 iulie 2022, magistrații Tribunalului Iași au hotărât ca soțul Alexandrei, Gheorghe Scrijan Nicăi, bărbat al cărei femei l-a înșelat cu preotul din sat, preot care i-a și cununat, să rămână în arest și să fie obligat la plata cheltuielilor judiciare.

Decizia magistraților cu privire la soțul Alexandrei

„Instanţa respinge, ca fiind nefondată, contestaţia formulată de contestatorul-inculpat Gheorghe Scrijan-Nicăi împotriva încheierii din 23 iulie 2022, pronunţată de magistratul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Iaşi, încheiere pe care o menţine.

Îl obligă pe contestatorul-inculpat să plătească statului, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către acesta, suma de 250 de lei. Definitivă”, se arată în decizia judecătorilor din cadrul Tribunalului Iaşi.

Citeste si: Amanta preotului din Iași, Alexandra, face dezvăluiri incredibile despre idila lor: „Când nu era preoteasa acasă, făceam ce făceam”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când soțul enoriașei a aflat de fapta soției lui, din răzbunare și din cauza faptului că a fost trădat, a bătut-o cu bestialitate pe Alexandra și l-a șantajat pe preot pentru o sumă destul de mare de bani.

O enoriașă din Iași și-a înșelat soțul cu preotul din sat

Într-o mică localitate din judeţul Iaşi a avut loc o adevărată telenovelă care, din păcate, s-a lăsat cu violență domestică.

Citeste si: Preotul care a fost prins în pat cu soția unui consătean a fost absolvit de vină de către enoriași: „Ea e de vină. Problema e că s-a aflat!”

Alexandra, o tânără din Scobalteni, şi-a înşelat soţul, care era plecat în străinătate, cu preotul din sat, preot care se ocupase de cununarea celor doi. Din nefericire, amantlâcul lor a fost descoperit, iar atunci când soțul femeii, Gheorghe Scrijan Nicăi, a revenit acasă și a auzit ce a putut să-i facă soția lui, a recurs la cea mai urâtă pedeapsă.

Bărbatul și-a bătut soția cu bestialitate. Următorul lucru la care a recurs soțul Alexandrei a fost să-l contacteze pe preot și să-l șantajeze pentru o anumită sumă de bani, lucru care mai mult l-a afectat fiind, ulterior, supus arestării.

Din păcate pentru femeie, a fost singura învinovățită de către enoriași, preotul fiind în totalitate absolvit de partea lui de vină din acest amantlâc.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.