Mahmut din serialul Melek, schimbare radicală de look, pentru noul lui proiect! Iată cum arată în prezent celebrul actor Muharrem Türkseven

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 aug 2023, 13:33
video Foto(4)

Mahmut din serialul Melek, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare spectaculoasă de look a recurs renumitul actor Muharrem Türkseven și cum arată în prezent!

Muharrem Türkseven are doar 34 de ani însă cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane. În cei cincisprezece ani de activitate pe platourile de filmare, tânărul actor a dovedit un talent desăvârșit și o carismă aparte în serialele și filmele în care a jucat magistral. Unul dintre cele mai recente roluri jucate a fost cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului Mahmut, care i-a adus succes și un plus de notorietate.

Mahmut din serialul Melek, schimbare radicală de look, pentru noul lui proiect

Muharrem Türkseven s-a născut în anul 1989, în Çanakkale, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a decis să plece în Istanbul, unde s-a înscris la Facultatea de Litere, cu specializarea Istoria Artei. Treptat a conștientizat faptul că nu va putea lucra pe viitor că profesor și atunci s-a reorientat către domeniul actoriei.

Acesta s-a înscris la Centrul de Artă Müjdat Gezen, unde a urmat cursuri intensive de teatru, pe care le-a absolvit cu succes, devenind astfel un actor cu drepturi depline.

Citește și: Mirza din serialul Melek, un soț devotat și un tătic iubitor, dincolo de platourile de filmare! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor și cântăreț Burçin Birben

Citește și: Cine este și câți ani are sfioasă Ünzile din serialul Melek! Iată cum arată actrița Yağmur Uzunoğlu, dincolo de vestimentația tradițională de pe platourile de filmare

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În anul 2008, talentatul Muharrem Türkseven a debutat pe platourile de filmare ale serialului Kurtlar Vadisi Pusu, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi. La scurt timp tânărul actor a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi producții importante, care i-au adus noi reușite pe plan profesional și l-au propulsat printre cei mai apreciați actori ai generației sale.

Publicul din România l-a cunoscut pe Muharrem Türkseven încă din anul 2018, când a jucat în serialul Mireasa din Istanbul, în rolul Nazif, iar de curând acesta a revenit la Kanal D, în producția Melek, în care da viață personajului Mahmut. De curând, celebrul actor a publicat pe contul lui de socializare un scurt clip video în care și-a surprins fanii cu apariția lui, deoarece a recurs la o schimbare de look pentru noul proiect, serialul Aile, la care a fost cooptat.