Mai are Daiana sentimente pentru Fernando? Ce sanse mai are bruneta la inima lui Gabriel

Autor: L.S.
Actualizat: 24 mar 2020, 17:21

Daiana si Gabriel sunt in tatonare, dar suspiciunile baietilor nu o pun intr-o lumina prea buna pe bruneta. Ce sanse are Daiana la inima lui Gabi?

Daiana spune ca s-a despartit de Fernando pentru ca, in august baiatul i-a facut o promisiune de care nu s-a tinut.

Daiana nu vrea sa raspunda la intrebarea" Ce ai face daca ar reveni Fernando la Puterea dragostei?" .Bruneta se scuza ca se gandeste la altceva si nu da curs discutiilor despre fosta ei relatie.

Vizibil tulburata, Daiana s-a incurcat in cuvinte, dupa ce a vazut un filmulet pe care l-a trimis Fernando echipei Puterea dragostei pentru Daiana.

In casa baietilor, discutia este mult mai la obiect si Gabriel primeste sfaturi intelepte. Catalin spune ca nu e bine sa incepi o relatie cu o fata care nu si-a incheiat complet socotelile cu fostul pentru ca risti sa pici de fraier si sa mai si suferi. Catalin l-a intrebat pe Gabi daca isi imagineaza cum ar fi daca s-ar intoarce Fernando la Puterea dragostei.

Citeste si: Bia, fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'', si-a aratat portofelul! Cati bani avea in portofel

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Catalin, razboi cu Oprica: "Nu veni cu de-astea de mahalagioaica la mine"! I-a spus pe un ton imperativ acesteia sa-i ceara scuze

Dar iata materialul video despre acest subiect:

Vezi aici Kanal d live

Citeste si: Daiana de la "Puterea dragostei", aniversare cu peripetii! Iata ce surpriza i-au pregatit colegele sale si cum au sarbatorit impreuna!

Citeste si: Puterea dragostei- Ramona e luata la intrebari! I s-au aprins calcaiele dupa Gabi?

Citeste si: Andreea Oprica acuzata ca da din casa si ca dezvaluie secrete in mediul online

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.