„Mai are rost să zic ceva?”. Ce a pățit Culiță Sterp la un concert în România! Mama Geta nu s-a putut abține și i-a zis ce crede

Author: Lavinia Medrea

 Mama Geta nu s-a putut abține și i-a zis ce crede

Sursa: Instagram Culiță Sterp - colaj Kanal D

Recent, Culiță Sterp a susținut un concert și a filmat totul. Iată de ce a avut parte cântărețul!

Culiță Sterp este unul dintre cei mai iubiți și apreciați cântăreți de manele și de muzică de petrecere din România! Este apreciat nu doar pentru talentul său muzical, ci și pentru faptul că este familist, își dedică toată viața logodnicei și fiului său și a reușit să dea dovadă că este un bărbat, soț și tată demn de respect.

Ce a pățit Culiță Sterp la un concert! Mama Geta i-a zis ce crede

De curând, Culiță Sterp a fost la un concert în România. Artistul a filmat întreaga experiență, din momentul în care se pregătea să urce pe scenă și până a ajuns în fața fanilor.

Citește și: „Am ceva pentru tine. Ești pregătită?” Ce i-a adus Iancu Denisei Coțolan! Bărbatul i-a făcut o surpriză emoționantă iubitei sale

Ca de fiecare dată, Culiță Sterp a fost întâmpinat cu aplauze și cu strigăte de fericire, așa cum un adevărat artist este primit de fanii lui. 

„Mai are rost să zic ceva? Reacția oamenilor spune tot”, este mesajul transmis de Culiță, alături de videoclipul în care intră pe scenă, atrăgând atenția la faptul că fanii lui sunt mereu fericiți să-l vadă.

Mândră din cale afară de fiul ei, mama Geta nu s-a putut abține și i-a lăsat un comentariu lui Culiță Sterp pe TikTok. Mama artistului este mândră de cât de mult succes are fiul ei și îi dorește să reziste în fața oboselii care vine la pachet cu toate evenimentele pe care le onorează.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Culită, frumusețe, scumpul lui mama, îți doresc multă sănătate, să reziști și să faci față la atâtea nopți nedormite!”, i-a transmis mama Geta lui Culiță Sterp.

Citește și: Culiță Sterp, prins în mijlocul războiului din Ucraina! Ce se auzea pe filmare a speriat pe toată lumea: „ Doamne ferește!”

„Te iubesc, mama!”, este răspunsul emoționant pe care l-a oferit Culiță Sterp, la comentariul mamei Geta.

@culita_sterp_official Mai are rost să mai zic ceva? Reactile oamenilor spun tot! 🤍 #suceava #bucovina #zvoristea #greengardenlounge #culitasterp ♬ sunet original- Culiţa Sterp

Culiță Sterp, luat prin surprindere de un băiețel la o nuntă

În cadrul unei nunți, Culiță Sterp a avut parte de o coincidență neașteptată! În timp ce stătea la masă, un copil a venit la el și i-a spus că a cântat la

nunta mamei lui în urmă cu mulți ani.

Artistul a fost surprins de această informație pentru că și-a dat seama că timpul a trecut și a îmbătrânit.

„Oameni buni, deja mă simt bătrân, a venit copilul ăsta la mine, Eduardo a venit la mine și mi-a spus: Tu ai cântat la nuntă la mami! 

Am îmbrătrânit, fraților! Ia s-o văd pe mama ta (n.r.: îi cere să-i arate o poză pe telefon cu mama lui)! Da, îmi aduc aminte, să-ți trăiască, să fie sănătoasă! M-am dus, fraților!”, a spus Culiță Sterp.