Mai avea doua luni pana la nastere, cand a observat cu stupoare ca toata pielea de pe burta i se inroseste. Se gandea la ce e mai rau, asa ca a mers de urgenta la control. A avut un soc cand doctorul i-a spus ce se intampla cu ea

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 16 sep 2020, 23:40

O tanara in varsta de 25 de ani a avut parte de o intamplare extrem de ciudata, care i-a uimit si pe medici.

Fiona Kerrigan, din Marea Britanie, era in culmea fericirii dupa ce a aflat ca va deveni mamica. Pana in trimestrul al treilea al sarcinii nu a avut niciun fel de problema de sanatate.

Ulterior insa a observat cu stupoare cum toata pielea de pe burta i se inroseste. In plus, acest fenomen neplacut era insotit de o senzatie de arsura si de mancarimi puternice.

Gandindu-se la ce e mai rau, s-a dus in cele din urma la un control de specialitate cu inima stransa, pentru a vedea ce se intampla.

Dupa mai multe teste, doctorii au dat un verdict cu care chiar si ei nu s-au mai confruntat pana la acel moment.

Pare greu de crezut, dar Fiona era practic alergica la propria sarcina. Din nefericire specialistii nu i-au putut prescrie un tratament, de teama ca orice fel de pastila ar putea influenta negativ dezvoltarea fatului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astfel

femeia a fost nevoita sa indure ultimele doua luni de sarcina cu stoicism. Din fericire, ea a adus pe lume un baietel perfect sanatos.

"In momentul in care mi-am tinut pentru prima data copilul in brate, am uitat de tot. As ramane oricand insarcinata din nou, desi stiu ca este foarte probabil sa ma confrunt cu aceleasi probleme", a marturisit mamica.