„Mai avem o bebelușă în familie” Fotografie inedită cu Theo Rose. Artista a prezentat-o pe noua membră a familiei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 30 aug 2023, 17:08

Artista Theo Rose

Sursa: Instagram- Theo Rose

Theo Rose este o mămică cu lipici la bebeluși. Artista s-a fotografiat recent alături de un bebeluș, iar micuța face acum parte din familie.

Artista Theo Rose a fost nașă de botez pentru o bebelușă încântătoare. Cântăreața și părinții micuței sunt prieteni de foarte mult timp, iar acum au devenit o familie.

Theo Rose a prezentat noul membru al familiei

Artista a postat un video în care apare alături de o un bebeluș, iar fanii s-au întrebat imediat al cui este copilul. „Mai avem o bebelușă în familie”, a scris Theo Rose în secțiunea Instastory.

Citește și: „N-am eu timp” Cu ce probleme se confruntă Theo Rose după naștere! Toate mămicile trec prin asta

Micuța era extrem de liniștită și a fost surprinsă stând la pieptul lui Theo Rose, semn că artista este extrem de pricepută în a fi mămică chiar și pentru alți bebeluși, nu doar pentru Sasha.

Citește și: Theo Rose și Anghel Damian, căsătoriți pe ascuns!? Cum au fost dați de gol: “Bine ca au reușit sa țină secret”

Artista s-a reunit cu o parte din prietenii ei cu ocazia zilei de Sfântu Alexandru, sărbătoritul zilei fiind Sasha. „La mulți ani Sasha! Sasha vine de la Alexandru, să știți”, a mai spus artista în secțiunea Instatory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose se confruntă cu unele probleme după naștere

Theo Rose le-a transmis fanilor că după nașterea lui Sasha a rămas cu celulită și vergeturi, dar pe care încearcă să le trateze și să le facă să dispară cât mai repede.

Citește și: „Mi-am luat bărbatul” Theo Rose, apariție inedită alături de Anghel Damian. Ce se întâmplă cu cei doi în aceste momente

Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj în care le transmite celor care o urmăresc faptul că sala de sport nu este exclusă, însă deocamdată nu are timp, după ce l-a născut pe micuțul Sasha.

Totuși, vedeta a confirmat faptul că pe viitor va merge și la sală pentru a reveni în formă.

Citește și: Ipostaza inedită în care a fost surprinsă Theo Rose în pat „ Știți pozele alea când își trădează iubita?” Artista a venit cu o explicație

Theo Rose are un program extrem de încărcat, artista fiind prezentă la filmări, concerte, dar și în viața lui Sasha.

„N-am eu timp de sală, n-am eu timp de sport acum, deocamdată, deci e clar că momentan, lupta mea împotriva urmărilor de după naștere e minimă. De slabă, sunt slabă, se vede, dar am rămas și eu cu celulită, vergeturi pe care totuși le-am tratat ”, a spus vedeta pe pagina sa de Instagram, într-un insta-story.