„Mai bine mă dați pe mine afară decât să-l dați pe el”. Antoni, eliminat din „Casa iubirii”! Rebecca a izbucnit în lacrimi

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 18 aug 2024, 21:00

Ediția de duminică, 18 august 2024, a emisiunii „Casa iubirii” a fost marcată de momente de tensiune maximă, Antoni a fost eliminat, dar salvat de favoritul telespectatorilor.

Ediția din 18 august 2024 a emisiunii „Casa iubirii”, difuzată pe Kanal D și prezentată de Andreea Mantea, a adus în fața publicului momente deosebit de tensionate, în care relațiile complicate dintre concurenți au fost puse la grea încercare.

Antoni avut cele mai puține voturi și a fost eliminat

Antoni și Rebecca, două dintre cele mai controversate figuri ale emisiunii, s-au aflat la un pas de eliminare, iar soarta lor a fost decisă nu doar de voturile telespectatorilor, ci și de un gest surprinzător al Teodorei.

Înainte de a afla cine va părăsi competiția, Andreea Mantea a discutat cu Rebecca despre posibilitatea ca ea și Antoni să părăsească împreună emisiunea. Într-o confesiune sinceră și emoționantă, Rebecca a mărturisit că nu poate să îi ceară lui Antoni să facă acest pas, conștientă fiind de dorința lui de a rămâne în competiție.

„Nu pot să-i cer asta, e ca și cum i-aș cere să se arunce de la nu știu ce etaj.

Nu vreau să răspund mai mult, mi se pare că l-aș influența și nu vreau, când ții la un om, ții mai mult la binele lui și eu știu că nu pot să-i ofer siguranța că am fi bine sută la sută și știu cât de mult își dorește să fie aici. De aia te rog să rămâi aici, să nu vii după mine (n.r. i se adresează lui Antoni), eu o să plec”
, a spus Rebecca, cu ochii în lacrimi.

Momentul culminant al serii a venit atunci când Andreea Mantea a anunțat rezultatul voturilor telespectatorilor. Spre surprinderea tuturor, Antoni a fost cel care a primit cele mai puține voturi, ceea ce a dus la eliminarea lui. Rebecca, vizibil șocată, a avut o reacție neașteptată, strigând: „Nu pot să cred...chiar pleacă?! Cum adică, eu nu înțeleg. Mi se pare ireal ce se întâmplă aici, pe bune, eu nu cred, mai bine mă dați pe mine afară decât să-l dați pe el, deci nu mi se pare corect.”

Citește și: Cod Galben de inundații în 14 județe, valabil până la miezul nopții. Autoritățile trag semnale de alarmă asupra riscurilor semnificative

Citește și: Probleme de sănătate pentru Laurențiu de la „Casa iubirii”! Nimeni n-a știut până acum de boala fostului concurent: „Făceai injecții...”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt o femeie tânără, în putere, o femeie căreia îi place și viața.”

Andreea Mantea a încercat să calmeze spiritele, întrebând-o pe Rebecca dacă vorbește din cauza durerii de a-l vedea pe Antoni plecând, dar reacția acesteia a rămas la fel de puternică. Antoni, pe de altă parte, a recunoscut că, dacă lucrurile ar fi decurs altfel, probabil că nu ar fi fost eliminat.

„Asta am vrut să spun că sunt aproape sigur că dacă lucrurile ar fi mers în mod normal nu aș fi plecat eu, deciziile sunt decizii, mai mult n-am ce să zic.

Nu avem cum să schimbăm trecutul.”, a spus concurentul.

Antoni a fost salvat de Teodora, favorita publicului

Tocmai când totul părea hotărât, Andreea Mantea a făcut un alt anunț surpriză: Teodora, favorita publicului, a fost adusă în fața tuturor pentru a lua o decizie crucială. Cea care tocmai avusese un conflict cu Antoni, a fost pusă în fața deciziei de a-l salva pe acesta și să renunțe la cecul de 5.000 de lei sau să accepte eliminarea lui.

Vizibil emoționată și în lacrimi, Teodora a mărturisit cât de greu îi este să ia această decizie: „Mi se pare foarte grea ipostaza în care sunt pusă și știu că sunt un om foarte bun și știu că mai devreme mi s-ar fi făcut rău din partea omului pe care eu trebuie să-l salvez acum și-mi este foarte ciudă că nu voiam să fiu eu pusă în ipostaza asta.”

În final, Teodora a decis să-l salveze pe Antoni, renunțând astfel la cecul în valoare de 5.000 de lei.

„Să rămână în casă”, a spus Teodora.

Decizia ei a fost primită cu aplauze de ceilalți concurenți, iar Antoni, salvat în ultimul moment, va continua să participe în emisiune.

Puteți urmări totul în materialul video de mai jos:

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!