„Mai bine nu mănânc”. Ce o nemulțumește pe Cristina Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit pe rețelele de socializare

Autor: Diana Bostan

Cristina Șișcanu a răbufnit pe rețelele de socializare

Sursa: Instagram- Iamcristinașișcanu

Cristina Șișcanu, cunoscută prezentatoare TV și influencer, a împărtășit recent pe platformele sale de socializare un video în care demonstrează pasiunea sa pentru curățenie. Ce dezvăluiri a făcut soția lui Mădălin Ionescu?

Cristina Șișcanu a vorbit deschis despre cât de mult apreciază ordinea și curățenia în acest spațiu al casei sale, subliniind importanța unui mediu imaculat pentru bunăstarea sa și a familiei sale.

Soția lui Mădălin Ionescu și-a surprins fanii cu ultima sa postare

În timpul unui live, Cristina Șișcanu apare în timp ce face curat în bucătărie. Fiind spațiul cel mai predispus dezordinii, vedeta recunoaște că nu este tocmai activitatea sa preferată, însă nu are de ales.

Citește și: Cristina Șișcanu își caută menajeră. Ce cerințe are și câți bani oferă: “Pentru mine contează foarte mult să văd că îi pasă și că se implică…”

Soția lui Mădălin Ionescu a împărtășit cu umor că, după curățenie, închide ușa la bucătărie și că nimeni nu mai mănâncă nimic, poate doar se bea o cafea sau se mănâncă o salată rapidă, prioritatea sa fiind menținerea unui mediu ordonat și timpul petrecut alături de cei dragi.

Mesajul său a primit aprecierea și susținerea comunității online, iar mulți dintre urmăritori au împărtășit experiențe și sfaturi privind găsirea unui echilibru între responsabilitățile casnice și timpul de calitate cu familia.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

„După ce am gătit, după ce i-am gătit pe toți, trebuie să fac curat, dar uite că e noapte.

Dar totuși...am fi putut face multe alte lucruri, să fi ieșit undeva. Trebuie să fac curat, să las totul lună, să închidem ușa la bucătărie și gata, nimeni nu mai mănâncă nimic. Doar încălzim ceva, bem un ceai, o cafea, maxim o salată”, a spus Cristina Șișcanu într-un video postat pe o rețea de socializare.

@gabrielacristeaof #cristinasiscanu #faragatit🤣🤣🤣 #followlaacestcont❤😍 #fypシ゚viral #viralvideo ♬ sunet original- Cu și despre vedete

Cristina Șișcanu și-a amintit de copilărie

Vedeta și-a amintit cu afecțiune de mama sa, menționând cât timp aceasta dedica sărbătorilor pentru gătit și curățenie. Aceasta și-a exprimat recunoștința față de eforturile mamei sale, însă ea își dorește să găsească un echilibru între treburile casnice și timpul petrecut alături de familie.

Citește și: „Vameșii elevețieni ne-au tras pe dreapta” Ce au pățit Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu la intrarea în Elveția! Au fost controlați la sânge dintr-un motiv banal

Cristina Șișcanu a subliniat nevoia de a găsi o modalitate de a petrece mai mult timp cu familia și de a se bucura de momente speciale, în loc să fie prinsă într-o rutină interminabilă în bucătărie.

„Nu înțeleg rostul acestor lucruri. De aia trebuie să găsim o modalitate de a ne organiza altfel, astfel încât să ne bucurăm de timpul petrecut cu familia. Faptul că stăm noi toți acum în casă și eu stau și frec aici la bucătărie, Petra stă pe tabletă, Filip pe telefon, Mădălin scrie, asta nu înseamnă că petrecem timp în familie.

Gătești, dar nu trebuie să-ți faci din asta un obicei, nu apuci să te mai bucuri de nimic. La mine în casă și bucătărie trebuie să fie curățenie. Mai bine nu mănânc, dar să fie curat ”, a mai spus Cristina Șișcanu.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?