„Mai bun ca fostul”. Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles pentru fostul soț, după ce și-a oficializat relația pe care o are cu Flavius Nedelea

Author: Andreea Buinoschi

Anamaria Prodan nu vrea să mai aibă nicio legătură cu fostul ei partener, iar acest lucru l-a spus clar și răspicat până acum de foarte multe ori, iar faptul că are o nouă relație o face să radieze mai tare ca niciodată.

Anamaria Prodan nu își mai încape în piele de bucurie de când este într-o relația cu Flavius Nedelea și, de curând, a lansat un nou atac subtil la adresa fostului ei partener. Impresara nu vrea să mai aibă nicio legătură cu trecutul și se concentrează doar asupra prezentului.

Anamaria Prodan, mesaj cu subînțeles la adresa fostului soț, după ce a oficializat noua relație

Anamaria Prodan și-a găsit liniștea de câteva luni, după ce a pus punct relației cu fostul partener. Fericirea supremă o simte alături de Flavius Nedelea, actualul ei partener, care îi oferă tot ceea ce are aceasta nevoie.

Cei doi au petrecut ziua de 1 Mai în Grecia, unde s-au bucurat de câteva zile minunate, în care au reușit să se apropie și mai mult unul de altul.

Din vacanță, Anamaria Prodan a postat un mesaj pe rețelele de socializare, prin care face aluzie la fosta sa relație.

Citește și: Anamaria Prodan a vorbit despre nuntă la scurt timp după ce și-a oficializat relația cu noul iubit: „Nu știu dacă Flavius va fi lângă mine atunci”

Cu doar câteva cuvinte, aceasta a transmis un mesaj care spune foarte multe, arătând, în același timp, cât este de fericită alături de Flavius Nedelea și cât de frumoasă este relația pe care o are în comparație cu cea anterioară.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Cu ocazia zilei de 1 mai vreau să vă urez unul mai bun ca fostul”, a fost mesajul postat de femeia de afaceri. Fanii au susținut-o în comentarii și i-au dat dreptate, complimentând-o, în același timp, pentru modul în care arată.

Anamaria Prodan și Flavius Nedelea nu locuiesc împreună

Deși au câteva luni de relație și impresara a recunoscut că este ceea ce ea avea nevoie, cei doi nu locuiesc împreună și nici nu pare că o vor face prea curând. Anamaria Prodan a mărturisit că a luat această decizie, deoarece nu poate sta departe de copiii ei și că, deși are un iubit pe care îl iubește, tot copiii sunt pe primul loc.

„Eu am copiii. Noi avem responsabilități foarte mari. Eu nu pot să îmi părăsesc copiii niciodată ”, a precizat aceasta, pentru o emisiune. Cu toate acestea, Anamaria Prodan este încântată de relația care există între ei, deoarece consideră că fetele și băieții ei au ce învăța de la el, atât din punct de vedere personal, cât și profesional.

Citește și: „Acest bărbat dictează tot ceea ce se întâmplă”. Anamaria Prodan face dezvăluiri din intimitatea relației cu noul iubit. Cum decurg lucrurile între impresară și noul partener

De asemenea, impresara susține că, datorită maturității pe care o au amândoi, niciodată nu a fost vorba de certuri în cuplul lor, așa cum se întâmpla în fosta ei căsnicie.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.