Mai ceva ca in filmele de GROAZA. Omorau femei, le TRANSAU si faceau PRODUSE de PATISERIE din carnea lor pe care apoi le vindeau!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:08

Un cuplu din Brazia este acuzat de canibalism si omor deosebit de grav. Politistii au descoperit ca au ucis cel putin doua femei.

Asa ceva numai in scenariile de la Hollywood ai mai auzit! Politistii din Brazilia au decoperit ca un cuplu a omorat cel putin doua femei le care l-au transat pentru a le folosi carnea la gatit. Cuplul a facut mai apoi diverse produse de patiserie pe care-au vandut pe strada, in preajma scolilor sau spitalelor.

Anchetatorii au declarat pentru The Mirror ca Jorge Beltrao Negromonte da Silveira, in varsta de 52 de ani si sotia acestuia, Isabel Cristina Pires, 53 de ani, atrageau prin diverse mijloace femei in locuinta lor pe care le omorau mai apoi, le transau pentru

a le folosi canea la gatit.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Sursa foto: mirror.co.uk

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.