Mai ceva ca in poveste! O capra a adoptat un miel de care are grija ca ochii din cap

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:02

Momente speciale, pline de tandrete la ferma unui sibian din Marginime! O capra a adoptat un miel si are grija de el, mai ceva ca… o oaie.

Daca privesti aceste imagini poti spune cu siguranta ca e dragoste mare intre o capra romaneasca. Caprita din rasa carpatina si-a luat in serios rolul de mama, asa ca acum mielul din rasa Dorper zburda fericit pe camp. Proprietarul animalelor spune ca cei doi s-au imprietenit foarte repede: „ Caprele, in general, sunt foarte bune doici. Nu a supravietuit iedutul, ca sa nu pierd laptele si sa salvez un miel care la mama lui nu avea lapte suficient, ca si mielul e din tripleti, l-am alaptat la capra si are o doica extraordinara care il ingrjeste si se vede ce

gras e si ce bine arata".

Unde-i capra, acolo-i si mielul. Iar daca la un moment dat se pierd unul de celalalt, mama de ocazie isi striga mielul si redevin o familie unita: „ In momentul cand mielul zbiara, ea ii raspunde imediat si se duce si il cauta, se intalnesc pentru ca mielul sa poata sa suga ”. Capra care a devenit doica mielului este acum vedeta fermei.

Mielul va mai petrece cateva luni impreuna cu doica sa, apoi turmele vor fi separate.

##VIDEO108164##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.