Mai ceva ca la Versailles! Bulibasa clanului Carpaci si-a botezat nepoata organizand o petrecere de zile mari VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 29 aug 2021, 15:25

Invitati din toate colturile lumii si-au dat intalnire la Timisoara ca sa ia parte la botezul anului. Bulibasa este recunoscut pentru averea impresionanta pe care o detine, asa ca paranghelia trebuia sa fie pe masura rangului.

Mai ceva ca la Versailles, asa au fost primiti musafirii in curtea palatului bulibasei. Gatiti la patru ace, acestia au pasit mai ceva ca vedetele de la Hollywood pe covorul rosu, au fost intampinati de valeti si au sorbit din pahare de cristal sampanie fina. Bunicul, membru de vaza al celebrului clan Carpaci, nu-si mai incape in piele de fericire. Imbracat din cap pana in picioare in haine de firma, bulibasa se mandreste inca de pe acum ca nepoata lui va calca pe urmele celebrului designer Coco Chanel.
Pirandele au facut parada modei pe ringul de dans. Au imbracat cele mai scumpe rochii si au purtat pietre pretioase chiar si in par. Au avut grija sa se apere de soarele dogoritor cu palarii cu boruri largi si evantaie din dantela.

Si de la o asa petrecere sofisticata, nu puteau sa lipseasca mesele imparatesti intinse pe zeci de metri. Au curs rauri de vin, iar purcelusii la protap au fost la loc de frunte pe platouri.
Ca sa fie toata lumea multumita, gazdele au avut grija sa imbine meniul exotic cu cel traditional. Botezul s-a tinut in centrul orasului, in gradina unei cladiri a carei proprietar este Dulcea. Culmea, imobilul este situat chiar vis a vis de sediul Inspectoratului Judetean de Politie, asa ca agentii de la serviciul rutier au avut ocazia sa admire limuzine cu mii de cai putere. Opulenta romilor i-a lasat cu gura cascata pe trecatori.