Mai ceva ca o nuntă! Cum și-a petrecut Bianca Drăgușanu ziua de naștere! Detaliul pe care puțini l-au observat | FOTO

Autor: Diana Ghita
ziua de nastere a biancai dragusanu Foto(4)

Cum a fost petrecerea Biancăi Drăgușanu

Sursa: Instagram Bianca Drăgușanu

Pe 6 martie a fost ziua de naștere a celebrei Bianca Drăgușanu, care a sărbătorit într-un mare fel împlinirea vârstei de 42 de ani, alături de cei dragi.

Bianca Drăgușanu și-a sărbătorit aniversarea în lux și opulență la restaurantul iubitului ei, Gabi Bădălău. Din postările făcute de către sărbătorită și invitați, se poate deduce cu ușurință că petrecerea a fost una de pomină, iar distracția a atins cote maxime.

Cum a petrecut Bianca Drăgușanu de ziua ei

Evenimentul dat în cinstea vedetei a fost organizat în amănunt și s-a asemănat, mai mult, cu o nuntă, decât cu o zi de naștere.

Decorul alb-negru a fost unul luxuriant, iar invitații s-au înfruptat din preparate alese și dintr-un candy-bar generos. Însă, acestea nu sunt singurele detalii care dau de înțeles că Bianca a petrecut pe picior mare. 

Atmosfera a fost întreținută de mulți cântăreți cunoscuți, din diverse genuri muzicale. Însă punctul culminant a fost reprezentat de momentul celebrului manelist Luis Gabriel, care i-a ridicat în picioare pe toți invitații șatenei.

Mulți dintre ei au postat, în mediul online, diverse imagini și clipuri prin care au mărturisit că aniversarea a fost una de neuitat.

„Petrecerea considerată REUȘITĂ!”,  a transmis Vica Blochina într-o postare.

Citește și: După ce și-a topit acidul din buze, Bianca Drăgușanu și-a făcut o nouă injectare! Cum arată acum după ce a zis ca își dorește să fie cât mai naturală

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Pe tot parcursul serii, sărbătorita a schimbat trei rochii. Aceasta a purtat o rochie neagră, mulată, crăpată pe picior și cu ștrasuri aplicate, mai apoi s-a schimbat într-o rochie de același format, dar împărțită în alb și negru, iar ultima s-a asemănat foarte mult cu o rochie de mireasă.

Bianca Drăgușanu a plecat cu tortul acasă

Bianca Drăgușanu nu s-a rezumat la cifra 3 numai în privința ținutelor, căci torturile pe care le-a primit au fost tot atâtea la număr.

Aceasta a primit două torturi făcute exact după tematica evenimentului, unul a fost negru, în formă de inimă și cu multe funde albe, iar cel de al doilea a fost alb cu fundițe negre.

Al treilea tort a fost, însă, special, întrucât a fost acoperit cu bezea flambată, ceea ce i-a oferit un gust deosebit. Faptul că a fost un desert irezistibil se poate deduce din faptul că vedeta a decis să plece cu el acasă, după petrecere.

Citește și: Bianca Drăgușanu, adevarul despre relația pe care o are cu mama lui Gabi Bădălău: "Daca mă placi, bine, daca nu, du-te-n papuc!"

„Am avut o petrecere minunată, cu trei torturi minunate, dar pe două dintre ele le-am pitit, mai exact pe unul, pe care l-am împărțit în jumătate.(...) Păi nu era cadoul meu ăsta? Nu era normal să-l iau acasă?”,  a

spus sărbătorita într-un filmuleț postat pe Instastory.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.