MAI CEVA CA PAINEA CALDA! Lopetile au devenit cele mai cautate produse in aceasta perioada VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 aug 2021, 19:35

Cum a cazut zapada, a inceput goana dupa cele trebuincioase!

Sa nu-i prinda fulgul de nea pe picior gresit, au dat iama in magazinele de profil. Vor sa-si protejeze casele si masinile. La mare cautare sunt, bineinteles, materialele antiderapante, sarea si nisipul. Lopetile pentru zapada nu au zabovit nici ele prea mult timp in rafturi. S-au vandut mai ceva ca decoratiunile de Craciun! Sunt de toate tipurile si pentru toate buzunarele: de la 9 lei pana la 140 de lei. Pe alese!

Si pentru cine nu vrea sa oboseasca prea tare cand da zapada de pe masina sau din fata casei, exista solutii: frezele.
Preturile sunt, ce-i drept, mult mai piperate. Veti scoate din buzunar intre 350 si 3.000 de lei pentru un astfel de aparat. Antigelul nu este doar pentru masina, ci si pentru tevile din casa. E util, mai ales in locuintele de vacanta, unde nu petreceti prea mult timp. Fara antigel, frigul v-ar putea distruge instalatia de incalzire pentru ca apa ingheata in conducte crapa tevile. Ne-a explicat un instalator autorizat.


 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.