Mai e putin pana la Ziua Indragostitilor! Iata ce oferte au pregatit proprietarii de pensiuni

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

Mai e putin pana la Ziua Indragostitilor. Proprietarii de pensiuni din nordul tarii au pregatit deja surprize care mai de care mai atragatoare pentru cuplurile sagetate de Cupidon.

Dragostea pluteste in aer, iar hotelierii stiu cel mai bine acest lucru, ei s-au pregatit deja pentru sosirea indragostilor de Valentine's Day. Camerele matrimoniale au prins culoare si parfum  de la  petalele rosii de trandafir presarate peste tot iar lumanarile troneaza la fiecare colt!

Sampanie in camera, sampanie in  baie. Si, peste tot, cat mai multe petale de trandafir! Cei care inchiriaza o astfel de camera vor avea parte si de un cadou special: o sticla cu palinca de Maramures care sa le aminteasca de vacanta petrecuta aici.

Si, cum dragostea trece prin stomac, indragostitii vor avea parte si de o cina romantica si de un desert delicios cu multa ciocolata!

Un astfel de rasfat pentru o noapte de cazare si o cina romantica costa 240 de lei iar locurile se ocupa pe zi ce trece. Ca doar, nu-i asa, o data pe an este Ziua Indragostitilor!
##VIDEO101294##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.