Mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei? Răspunsul vedetei: "Totul e suspendat în timp"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 iul 2022, 00:45
Mai există cale de împăcare între Oana Roman și Marius Elisei?

Au trecut două luni de la divorțul, Oanei Roman de Marius Elisei, dar se pare că vedeta nu l-a uitat pe fostul soț.

O întrebarea a apărut pe buzele celor care au văzut ultimele postări făcute de Oana. Există vreo șansă ca ea si Marius Elisei  să se împace?

Citeste si: Oana Roman, acuzată că și-a modificat pozele. Vedeta se apăra pe rețelele de socializare: ”Mintea lor creață...”

Oana Roman încă păstrează hainele lui Marius Elisei

Recent, Oana și-a surprins fanii cu câteva imagini din dressing-ul ei, care nu au făcut altceva decât să provoace și mai multă confuzie. 

Oana Roman și-a obișnuit fanii să le arate articolele vestimentare, dar și ce alte obiecte își mai achiziționează pentru casă. Ei bine, de data aceasta, vedeta a făcut câteva filmulețe pe care le-a urcat pe Instastory, în care și-a arătat hainele pe care le are în dressing, dar și un alt aspect care a ridicat semne de întrebare.

Citeste si: Marius Elisei, într-o nouă relație după despărțirea de Oana Roman? Care este, de fapt, adevărul: "Fiecare are dreptul să își vadă de viață, să simtă fericirea"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-unul dintre filmulețe Oana recunoaște că a vândut și a donat mai multe articole de îmbrăcăminte, dar încă mai are foarte multe. Însă în altul, vedeta a arătat partea de dressing în care apar hainele lui Marius Elisei.

Însă Oana nu și-a luat complet la revedere de la fosta ei căsnicie, lucru pe care l-a dovedit recent, uimindu-și fanii de pe contul de socializare. Oana le-a arătat fanilor că încă îi păstrează hainele lui Marius Elisei în dressing.

Să fie oare acesta un mesaj că vedeta, în adâncul sufletului, încă mai speră la o împăcare? 

Ei bine, la vederea acestor imagini, fanii și-au pus un semn de întrebare cu privire la o posibilă împăcare între cei doi.  „Ale lui sunt încă aici. De parcă totul e suspendat în timp”,  a spus Oana Roman în timp ce își făcea ordine în dressing, potrivit wowbiz.

Marius Elisei și Oana Roman au divorțat

De-a lungul anilor,  Oana și Marius au mai avut tentative de a divorța, dar iată că acum, după șase ani, cei doi au pus punct căsniciei și au pornit pe drumuri separate. După ce au decis să se despartă, Marius Elisei și-a făcut bagajele chiar înainte de Crăciun și a plecat din casa Oanei Roman.

Acesta s-a mutat singur, într-un apartament, în timp ce Oana a rămas în casă cu fiica lor, Izabela, și mama ei, Mioara Roman. 

Citeste si: Este oficial! Oana Roman și Marius Elisei divorțează: „Am depus actele!” Ce a dezvăluit vedeta despre relația cu Marius Elisei?

"Ieri am semnat actele de divorț amiabil, așa cum mi se pare normal să se termine o căsnicie. Chiar dacă la unii există ceva la mijloc mai mult decât copilul, în sens ca sunt și partaje, ei bine am ales să se termine frumos și într-un mod civilizat, mai ales ca atunci când închei trebuie să închei exact cum te-ai cunoscut, cum ai început acea relație".