Mai există șanse de împăcare? Karina de la Survivor România a spus totul despre relația cu Andrei

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 oct 2020, 17:19
Karina și Andrei, foști concurenți la Survivor România
Sursa: Captură KANAL D

Karina și Andrei s-au cunoscut la Survivor România, acolo unde s-au și îndrăgostit unul de celălalt. Pentru o perioadă, cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste, dar ulterior au decis să se despartă.

Povestea lor de iubire a fost una intensă, dar care nu a reușit să treacă testul timpului. Deși sentimentele ce îi legau erau foarte puternice, după ce au revenit în țară, Karina și Andrei au întâmpinat o mulțime de probleme, astfel că au luat decizia de a se separa.

Ce relație au acum Karina și Andrei de la Survivor România?

În Republica Dominicană au avut posibilitatea de a-și trăi povestea de iubire departe de toată lumea, însă după ce au ajuns din nou în România, lucrurile s-au complicat pentru Karina și Andrei,

foștii concurenți de la Survivor România.

Despărțirea lor a șocat pe toată lumea, inclusiv pe fanii celor doi care se așteptau să îi vadă în scurt timp în fața altarului. Karina și Andrei nu au oferit prea multe detalii despre acest subiect, precizând doar că între ei au apărut neînțelegeri care au dus, în final, la despărțire.

Citeste si: EXCLUSIV Ce s-a schimbat între Andrei și Karina după "Survivor România"? Nu s-au ferit să o recunoască: "E mult mai acidă și mult mai dificilă..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Deși a trecut destul de mult timp de când s-au separat, cei doi încă primesc întrebări din partea fanilor în legătură cu relația lor. Cei ce îi simpatizează încă speră ca Andrei și Karina să formeze din nou un cuplu, însă șansele sunt destul de mici, asta dacă ar fi să judecăm după declarațiile făcute recent de fosta concurentă de la Survivor România, în legătură cu acest subiect.

Karina a dezvăluit că între ea și Andrei lucrurile sunt destul de clare și că nu se pune problema ca în viitor să mai fie din nou împreună, astfel că despărțirea este una definitivă.

Am văzut că ați pus mai multe întrebări legate de acest subiect. Da, ne-am despărțit, nu ne mai împăcăm, mai vorbim, poate, doar dacă este ceva necesar, dar în rest, lucrurile cred că sunt destul de clare pentru totdeauna.”,

a spus Karina într-un story pe care l-a postat pe contul personal de instagram.

Citeste si: Ce a făcut Karina după despărțirea de Andrei? A postat imaginile pe instagram

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.