Mai mult de jumatate dintre parinti regreta numele pe care l-au copiilor

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 14 iul 2020, 16:43

S-a intamplat vreodata sa-ti fie rusine cu numele tau sau sa regreti numele pe care i l-ai dat copilului tau? Un sondaj efectuat recent a descoperit ca 43% dintre parinti au marturisit ca s-au gandit mult inainte de a da un nume copilului.

Dintre cei intervievati 19% au recunoscut ca nu le place numele dat copilului. Sondajul a mai scos la suprafata si faptul ca 43% care s-au gandit de doua ori inainte de a da un nume copilului, tot acestia au spus ca 22% dintre parinti au afirmat ca micutii lor au crescut o data cu numele lor.

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Asa ca daca esti pe cale de a deveni parinte sau ai de gand in viitorul apropiat ai mare grija la numele pe care il vei da micutului. Care crezi ca sunt cele mai urate nume?

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.