Mai multi localnici din Dambovita au ramas blocati in case din cauza lucrarilor de reabilitare a drumului!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 10:07

Unde dai si unde crapa! Vechea zicala se potriveste de minune in judetul Dambovita, unde mai multi localnici aproape ca au ramas blocati in case din cauza lucrarilor de reabilitare a drumului.

Localnicii din satul Visina s-au transformat peste noapte in adevarati gimnasti. Vor, nu vor, daca trebuie sa iasa din case nu au incotro decat sa „sara parleazul” sau sa isi tina echilibrul pe cate o scandura pusa pe post de podet. Asa i-a lasat primaria din localitate, dupa ce a trimis oameni care sa reabiliteze drumul din sat.

Paradoxul intregii povesti este ca actiunea face parte dintr-un proces de reabilitare si reconstruire a drumurilor, finantat cu fonduri europene.

Insa, doar banii sunt europeni, pentru ca treaba este suta la suta romaneasca.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Altfel spus, daca tot se plateste integral de Uniunea Europeana, chiar nu pot face si satenii un mic efort? Doar cat de-un podet, nu mai mult, deoarece aceste cai

de acces spre curtile oamenilor nu sunt prevazute in proiect.

Pana cand se vor termina lucrarile, localnicii se vad nevoiti sa isi perfectioneze echilibrul. Apoi, fiecare dupa posibilitati. Proiectul de asfaltare prevede reconstruirea a 10 kilometri de strazi, dar si ridicarea unui After-school si achizitionarea unui buldoescavator.

 

Taguri: