Mai multi vecini au sunat la politie dupa ce au auzit zile in sir plansete din apartamentul unor batrani. Cand au intrat inauntru, politistii au ramas fara cuvinte! E cutremurator de ce varsau lacrimi cei doi bunici

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 11:39

Cazul de mai jos s-a petrecut in Italia, chiar in capitala tarii, Roma, si a devenit viral pe retelele de socializare.

Totul a inceput dupa ce mai multi locatari au auzit cum dintr-un apartament, in care stiau ca stau doi batranei, se auzeau gemete de plans.

La inceput nu le-au dat importanta, insa cand au vazut ca acest lucru se repeta timp de mai multe zile, au chemat politia si i-au rugat pe oamenii legii sa ii verifice.

Cand au intrat in apartament, oamenii legii au ramas impresionati.

Batranii erau in regula din punct de vedere fizic si nu erau abuzati, asa cum se temeau unii dintre vecini.

Ei plangeau de fapt din cauza singuratatii si a izolarii de care aveau parte: toti prietenii lor incetasera din viata sau se mutasera, iar rudele stateau la mare departare de ei si nu ii vizitau decat foarte rar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa

ce le-au ascultat povestea, politistii au decis sa ramana alaturi de ei timp de mai multe ore si chiar le-au pregatit un pranz cald.

Gestul i-a uns pe suflet pe batranei, care au primit si promisiunea ca vor fi vizitati mai des de politisti.

 

Taguri:

Mărturiile tulburătoare ale supraviețuitorilor masacrului care a ieșit la iveală după două luni! Sute de persoane au fost ucise în Africa de Vest: „Au ucis oameni toată ziua. Timp de trei zile am adunat cadavre”

Într-un atac extrem de violent care a zguduit Burkina Faso în luna august, până la 600 de persoane au fost ucise de militanți afiliați organizației teroriste Al-Qaeda, conform unei evaluări de securitate a guvernului francez.