”Mai nou mă apucam să las bilețele” Antoni, reacție nervoasă după ce băieții de la ”Casa iubirii” au găsit un mesaj cu privire la Larisa

Autor: Diana Bostan

Larisa și Antoni de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram- Larisa Groza/ Rosa Antoni

O nouă controversă a fost lansată în ”Casa iubirii”. Băieții au găsit un bilețel de avertizare cu privire la Larisa, iar concurenta îl consideră pe Antoni răspunzător.

Băieții din sezonul trei al emisiunii ” Casa iubirii ” au descoperit un bilet cu textul ”Larisa are inima de gheață, aveți grijă!”. Toți concurenții, dar în special Larisa, au crezut că biletul a fost lăsat de Antoni. Fostul concurent a reacționat.

Băieții din ”Casa iubirii” au fost avertizați cu privire la Larisa

Gest controversat în ”Casa iubirii”. În ediția de miercuri a emisiunii, unul dintre noii concurenți a dezvăluit o întâmplare surprinzătoare în vestiarul băieților.

Robert a relatat că, atunci când a pășit pentru prima dată în acea încăpere, a descoperit un bilețel, posibil lăsat de un concurent din sezonul anterior.

Citește și: Bogdan o va invita la dans pe Larisa, chiar în fața lui Ștefan! „De ce mi-ați făcut așa ceva?” Aflați cum va reacționa concurenta și ce se va întâmpla în Casa iubirii, vineri, 19 ianuarie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Mesajul avertiza noii participanți să fie atenți la Larisa, descriind-o ca având o inimă de gheață. Subiectul a fost adus în discuție de Robert în emisiune, iar Larisa s-a declarat extrem de deranjată, suspectând că Antoni ar putea fi autorul mesajului, dat fiind trecutul lor în sezonul anterior. 

”Larisa are inima de gheață, aveți grijă!”,  a fost mesajul scris pe bilețelul găsit de Robert.

Larisa s-a arătat extrem de deranjată și a presupus că autorul biletului ar fi chiar Antoni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Deja bănuiesc ce băiat a scris mesajul respectiv. Băiatul care s-a dus. Antoni. (…) Când spui luni întregi: „Mă deranjează, nu vreau să mai aud asta” și tot auzi asta, e foarte deranjant”,  a spus Larisa.

Cum a reacționat Antoni la vederea imaginilor

După ce a primit mai mult întrebări pe live și a văzut emisiunea, Antoni a ținut să lămurească această situație printr-un mesaj video postat în secțiunea Instastory.

Antoni neagă orice implicare și faptul că el ar fi autorul acelui bilet.

Citește și: „E o fată bună”. Ce spune Radu despre o posibilă împăcare cu Kinga? Câștigătorul sezonului 2 „Casa iubirii” știe că blondina l-ar vrea înapoi

Dar Antoni nu s-a oprit aici. Fostul concurent, care acum se află într-o relație cu Vlada, nu a fost deloc încântat de faptul că numele lui a fost asociat cu o altă fată din emisiune.

Deși a încercat s-o cunoască în trecut, Antoni susține că trăiește o poveste de dragoste cu Vlada și nu vrea că numele său să fie implicat în astfel de subiecte.

„Eu nu lăsam bilețele nici în bancă la școală, mai nou mă apucam să las bilețele în vestiar”, a mai spus Antoni pe Instagram, potrivit WOWbiz.ro.