Mai rar o asa femeie vulcanica! Si-a batut sotul pana l-a bagat in spital VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 02:50

De cate ori el punea gura pe pahar, ea punea mana pe par.

 Asa se traduce, in cateva cuvinte, povestea de dragoste...cu nabadai, dintre cei doi. Casatoriti de 15 ani, sotii nu s-ar fi inteles bine nicicand. Acum, insa, parca a fost prea de tot, spun rudele. 

La cei 30 de ani, femeia si-ar fi facut un obicei sa-si altoiasca omul. Calit bine de atatea lovituri, sotul a rezistat...barbateste. Pana ieri, cand era sa ramana intr-o ureche.

Si gura lumii musca! Pe la colturi, oamenii spun ca femeia bate la el ca la fasole.
Iar pe bietul om, nici statura nu-l ajuta. Barbatul crede ca femeii i s-ar fi aprins calcaiele dupa altcineva. De aici i s-ar trage totul... 

In avalansa de pumni, picioare si pari, femeia, care locuieste impreuna cu sotul si cei 4 copii la soacra sa, a devastat si tot ce mai era prin gospodaria batranei. Dupa asa o patanie, omul bate si el, dar in retragere. De data asta, e hotarat sa divorteze. 



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.