Mai SEXY decat atat nu se poate! Sylvia a facut SHOW FIERBINTE la filmarile celui mai recent videoclip al artistei

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Sylvia a facut show fierbinte la filmarile pentru cel mai nou videoclip al ei alaturi de doua dansatoare foarte talentate.

Imbracate sumar si etalandu-si fara pudoare formele apetisante, Sylvia a ridicat mercurul in termometre la filmarile celui mai recent videoclip al ei. Artista si dansatoarele ei isi unduiesc posterioarele apetisante la bara de striptease. Se misca intr-un ritm nebun! Piesa noua a Sylviei se numeste Let Me Love Ya, adica "Lasa-ma sa te iubesc".

" Dupa atatea piese de inima albastra pe care le-am tot scos in ultima perioada, am vrut sa revenim la originile noastre, adica la muzica de club si bineinteles ca ne-am mulat pe cerintele publicului din prezent", a declarat Sylvia.

Insa nu doar bara este un element nou in viata Sylviei. Artista a devenit specialista in organizarea de nunti si alte evenimente. Spune despre ea ca este "wedding planner" si "proposal planner".

" E un concept nou care nu exista la noi in Romania pentru ca am stat eu asa sa ma gandesc de cate ori un tip o cere pe iubita lui de nevasta, urmatoarea intrebare din partea rudelor si a prietenilor este si cum te-a cerut?", a explicat cantareata.



Sexy Sylvia a marturisit ca, in cazul ei, cererea in casatorie ar trebui sa fie ceva cu totul special, iar logodnicul va trebui sa o surprinda cu adevarat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

##VIDEO135241##

 

Taguri:

Bianca Mândru și-a îngrijorat fanii după le-a dezvăluit că niște bărbați au intrat în casa ei, când ea era plecată. Ce s-a întâmplat, de fapt?