Mai sexy nu se poate! SIMONA PATRULEASA arata senzational la 39 de ani

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 16:51

Simona Patruleasa este una dintre putinele vedetele care ocolesc cabinetele medicilor esteticieni, preferand metode... mai sanatoase de pastrare a tineretii.

“Am grija de ceea ce mi-a dat natura. Ies la plimbare cu fetita mea, Ingrid, si merg la sala de doua ori pe saptamana. Nu-mi place sa stau mult in saloanele de infrumusetare si ma feresc de injectii si de tot ceea ce provoaca durere, asa ca apelez la clinici care folosesc tratamente non-invazive”, ne-a marturisit prezentatoarea stirilor de la Kanal D.

De ziua ei, pe 17 noiembrie, Simona nu va lipsi de pe micul ecran.

Televiziunea e o parte importanta a vietii ei- de fapt, e atat de importanta, incat spune ca nu s-ar vedea facand nimic altceva: “in televiziune sunt foarte multe lucruri interesante de facut, nu trebuie neaparat sa apari pe micul ecran. Cand nu voi mai fi prezentatoare, sper sa fiu de folos tot in domeniul in care sunt acum”.

Pe Simona s-au batut mai multe televiziuni, care stiu ca din reteta succesului face parte si un chip frumos.

Bruneta ne-a marturisit ca a fost abordata de diverse posturi pentru a prezenta stiri sau pentru a deveni gazda unor show-uri de divertisment. A respins insa toate ofertele.

“Am avut cateva discutii, dar in acest moment imi place un­de sunt si nu as schimba pentru nimic in lume locul in care lucrez”, ne-a mai spus ea. De la Ingrid, asteapta cadou... o poezie

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

Ingrid,

fetita Simonei si a o­mului de afaceri Sabin Ivanof, are acum doi anisori si intelege ce-i cu zilele de nastere. Asa ca vedeta se asteapta ca micuta sa-i faca o surpriza.

“Stie ca de ziua de nastere se mananca tort si se sufla in lumanari, stie sa spuna si «La multi ani!». Ce-mi pregateste? E posibil sa-mi recite o poezie”, ne-a marturisit Simona.( sursa libertatea.ro

)

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.