Mai stii cand Ramona ii implora pe jurati sa o elimine din competitie? Spunea ca nu mai are timp de scoala si sa isi sacrifica viitorul, dar Bianca are o alta explicatie. Uite ce i s-a intamplat Ramonei atunci

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 nov 2017, 14:34

Silvia Popescu a mers acasa la Bianca pentru a-i admira garderoba. In plus, cele doua au stat de vorba si despre culisele emisiunii "Bravo, ai stil!"

Discutia a pornit de la evolutiile Biancai, care ba ia laudele juratilor, ba este criticata aspru. Ea a marturisit ca a colaborat multa vreme cu un stilist cunoscut, insa acum e singura.

 

Vorbind despre colegele de platou, Bianca a dezvaluit ca toate sunt ajutate, chiar si tanara speranta Ramona. 

 

Mai mult, Bianca a spus ca, in momentul in care Ramona a vrut sa paraseasca emisiunea, aceasta ar fi vrut sa o faca pentru ca se certase cu stilistul ei.

"Eu nu cred ca a fost chestia cu scoala. Atat de frica i-a fost... nu mai avea cum sa sustina...", a spus Bianca.

 

"Cea mai teatrala fata din concurs mi se pare Emiliana. Dupa ce se inchid camerele, e alt om. In culise, e alt om. Efectiv, ignora pe toata lumea", a spus Bianca despre Emiliana.

 

Urmareste mai jos ce alte dezvaluiri a facut Bianca si cum au reactionat fetele vizate:

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.