Mai stii serialul "Farmece", despre viata celor trei surori cu abilitati paranormale? Cum arata superbele vrajitoare acum, la 10 ani de la terminarea filmarilor. Cum ti se par schimbarile?

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 19 sep 2020, 10:05

"Farmece" a fost un serial de referinta al anilor 2000.

elor trei surori le-a fost scris sa devina "Cele alese", adica erau cele mai puternice vrajitoare din toate timpurile. Combinandu-si puterile, cele trei luptau ca sa scape lumea de demoni si monstri si sa ii protejeze pe cei nevinovati. Adesea, drumul lor era presarat cu probleme si nu reuseau mereu sa invinga raul.

Iata cum arata personajele principale acum, la 10 ani de la terminarea filmarilor:

Prue Halliwell, interpretata de Shannen Doherty


Shannen a parasit serialul dupa al treilea sezon din cauza unor certuri cu Alyssa Milano, colega de platou si interpreta
uneia dintre surori. DUpa ce a parasit "Farmece", a jucat in mai multe seriale, inclusiv continuarea lui "Beverly Hills 90210", serialul care a facut-o celebra la inceputul anilor '90. Shannen are 45 de ani.

Piper Halliwell, interpretata de Holly Marie Combs

Holly a jucat in toate sezoanele serialului, dupa care a devenit starul unui alt serial de succes, "Pretty Little Liars". In 2014, a aparut alaturi de Shannen Doherty in "Off The Map with Shannen& Holly", un reality show difuzat de o televiziune americana.


Phoebe Halliwell, interpretata de Alyssa Milano

Alyssa a jucat in toate cele opt sezoane si se poate spune ca acest serial i-a adus faima internationala. E pasionata de baseball si, dupa incheierea serialului, s-a dedicat acestei pasiuni, scriind pe blogul Major League Baseball in 2007. A lansat si o carte pe aceasta tema, "Safe At Home: Confessions Of A Baseball Fanatic", (Confesiunile unui fan fanatic).


Ea militeaza pentru drepturile femeilor si este cunoscuta pentru ca e o sustinatoare activa a dreptului de a alapta in public.

Paige Halliwell, interpretata de Rose McGowan

Rose a inlocuit-o pe Shannen Doherty, incepand cu sezonul patru. Dupa incheierea filmarilor, cariera ei a explodat, fiind distribuita in filmul "Grindhouse", regizat de Quentin Tarantino si Robert Rodriguez, in 2007.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Continuă șirul dezvăluirilor și acuzațiilor în ”Casa iubirii”. Iată cum se apără Patrick în fața acuzațiilor aduse!