Maidanezii din Bucuresti vor avea propriul oras

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 22:30

Maidanezii din Bucuresti se muta in propriul lor orasel, Dogtown. Primii 40 de caini au fost deja mutati de pe strazile Capitalei in centrul de protectie de la Uzunu. Alti 60 de caini urmeaza sa fie adusi in centrul de ingrijire si protectie a animalelor "Dogtown", informeaza Mediafax.

Medicii din clinica aflata in incinta adapostului au inceput vaccinarile si toate procedurile medicale pentru primii 40 de caini. Aflat in vizita la adapost, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a explicat, miercuri, modul in care va functiona centrul, aratand ca, pentru inceput, cainii vor fi adunati de pe strazile Capitalei, dusi in adaposturile municipalitatii, unde le vor fi implantate microcipuri, iar apoi vor fi vaccinati si vor efectua perioada de carantina.
Ulterior, animalele vor fi transportate de angajatii municipalitatii la centrul din Uzunu, unde vor intra cu foaie colectiva si de unde vor putea fi adoptate.

Centrul de la Uzunu are in prezent o capacitate de cazare de aproximativ 1.000 de locuri, in doua hale si in incinta spitalului veterinar cu care este dotat." Dupa ce au venit, i-am cantarit, am verificat daca au microcip, daca au vaccinare antirabica, dar i-am vaccinat si polivalent pentru alte tipuri de boli, le-am facut fise, i-am introdus in baza de date, pentru avea tot controlul asupra lor.
Apoi, ii transportam la padoc
", a explicat medicul veterinar Gabriel Anghelache. Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a subliniat ca in primele luni de functionare a centrului, municipalitatea nu va investi niciun ban public." In primele luni de functionare, in functie si de posibilitatile fundatiei, poate chiar pana la sfarsitul anului, nu se foloseste niciun ban public

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.