Maine seara, la 21:30,  incepe noul sezon Vacanta Mare –„ Leana s-a intors”: Costel a cucerit-o pe Leana cu „mirosul de beteu” si cu bataia

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:23

„Permiteti-mi sa ma numesc Elena...” – replica ce a schimbat mersul lumii si a dus la aparitia lui Axinte.

Maine, de la ora 21:30, in primul episod din Vacanta Mare – „Leana s-a intors”, ii regasim pe Leana si Costel tineri, in chiar ziua in care si-au cazut cu tronc reciproc. Leana il cucereste pe Costel cu insistenta si ochelarii de intelectuala, Costel ii ia mintile Leanei cu aerul glacial, basca pe ochi, spray-ul Napoca si „mirosul de beteu”.

Hai ca te vad ca esti instarit, cu salopeta asta ....lucrezi pe la cooperativa, nu se poate....

Permiteti-mi sa ma numesc Elena... ”, se introduce Leana cu patos.

De fapt, Costel a cucerit-o pe Leana cu mirosul de si cu bataia. Co t oharla se anunta co t oharla inca de pe atunci! ”, spune Mugur Mihaescu despre personajul sau.

Tot in episodul de maine, Leana va avea revelatii dupa revelatii, dupa ce Costel construieste in casa taraneasca o toaleta cu dichis, ca la oras.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

Nu ratati maine, de la ora 21:30, premiera noului sezon Vacanta Mare – ”Leana s-a intors”! Aventurile halucinante ale familiei Partag continua sa ne faca sa radem in hohote in aceasta toamna, in fiecare sambata

seara, la Kanal D!

/www/cdn.knd.ro/media/521/2862/35039/16548133/1/media-144075403592455200.jpg