Maine seara, la ora 22:00, “Bravo, ai stil! Celebrities” revine cu noi editii! Noutatile anuntate de prezentatoarea show-ului, chiar in editia de sambata

Author: Oana Picerea
Actualizat: 28 aug 2020, 10:34
Juratii ''Bravo, ai stil Celebrities'' si Ilinca Vandici
Sursa: Captură KANAL D

Sambata seara, la ora 22:00, “Bravo, ai stil! Celebrities” revine pe micile ecrane, cu noi editii ale show-ului care a devenit rapid un fenomen national. Celor noua concurente ramase in competitia stilistica le va fi pusa la incercare creativitatea prin intermediul tematicii complexe,  propuse pentru aceasta editie: “Oldies, but goldies”.

Ce vedem in noile editii ''Bravo, ai stil Celebrities'', de sambata

Momentele puse in scena de aspirantele la marele titlu de Cea mai stilata celebritate din Romania ii vor surprinde pe jurati, prin eleganta, naturalete, divertisment si spectacol la superlativ.

Catalin Botezatu va oferi audientei un moment artistic inedit, juratul va incinge ringul de dans pe ritmuri de rock’n’roll, in timp ce Maurice Munteanu va testa rabdarea concurentelor. Nelipsite in editia de sambata a show-ului vor fi si discutiile in contradictoriu intre tinerele aspirante la marele titlu, pe baza alegerilor vestimentare. 

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”, va anunta, in timpul emisiei, o serie de suprize pentru fanii emisiunii.

De asemenea, indragita vedeta marturiseste ca de abia asteapta reintalnirea cu cei din fata micilor ecrane.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

“Nu am cuvinte sa descriu emotiile ce  ma incearca si nerabdarea de a reveni in casele telespectatorilor si de a le aduce zambetul pe buze intr-un spectacol de zile mari. Va fi o seara concept, in care concurentele se intrec pe sine, juratii revin cu asteptari extrem de mari, iar divertismentul de calitate si voia buna sunt acasa la ele.

Sunt fericita, ma bucur de acest show in fiecare clipa si sper ca fanii emisiunii sa simta toata energia pe care am creat-o noi in platoul <Bravo, ai stil! Celebrities >”, spune Ilinca Vandici.

Citeste si: Maurice Munteanu, “atacat” in cabina juratilor, in pauza de la filmarile pentru “Bravo, ai stil! Celebrities”/ Afla cine a bagat spaima in jurat

Nu ratati noile editii “Bravo, ai stil! Celebrities” difuzate incepand de sambata, de la ora 22:00, la Kanal D! Emisiunea va fi difuzata patru zile pe saptamana, de miercuri

pana sambata, de la ora 22:00.