Maine seara, Romania isi va desemna cea mai stilata femeie! Finala celui de-al cincilea sezon “Bravo, ai stil!” isi va anunta, in direct, marea castigatoare

Autor: R.V.
Actualizat: 28 iun 2019, 12:00

Ilinca Vandici: “Nici nu pot descrie in cuvinte ceea ce simt!”

Dupa o batalie stilistica care a durat mai bine de sase luni, in Gala finala a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata maine seara, la ora 22:00, la Kanal D, telespectatorii isi vor alege, prin vot direct, marea castigatoare a sezonului numarul cinci. Una dintre cele patru finaliste va fi incoronata cea mai stilata femeie din Romania si va intra in posesia premiului de 100.000 de lei.

Corina, Nadina, Elena si Irina sunt cele patru finaliste care dau ultima batalie stilistica, pentru mult ravnitul premiu, chiar sub ochii juratilor si a miilor de fani, in fata micilor ecrane.

In editia de maine seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, cele patru fete vor defila in tinute grandioase si vor pune in scena momente inedite; pe parcursul show-ului, concurentele participante au devenit adevarate staruri, fiind urmarite de zeci de mii de fani pe retelele sociale si declansand adevarate “razboaie internautice” intre sustinatorii acestora.

“Va fi o noapte magica si plina de suspans aici, la <Bravo, ai stil!>.

Maine seara vom afla cine va fi castigatoarea celui de-al cincilea sezon. Am foarte mari emotii, nici nu pot descrie in cuvinte ceea ce simt”
,
spune Ilinca Vandici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sambata aceasta, 29 iunie, de la ora 22:00, nu ratati marea finala a celui de-al cincilea sezon al show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D! Voturile si desemnarea castigatoarei vor putea fi urmarite, in direct, in Gala de maine seara.