Maite Perroni, actrița care a jucat în „Rebelde”, revine la Netlfix în sezonul 2 din „Dorință întunecată”! Când are loc premiera noului sezon

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 04 nov 2022, 07:50

Maite Perroni, actrița care a jucat în „Rebelde”, revine la Netlfix în sezonul 2 din „Dorință întunecată”! Când are loc premiera noului sezon

Sursa: Instagram Maite Perroni

Maite Perroni revine la Netflix în sezonul 2 al serialului mexican „Dorință întunecată”. Premiera a avut loc pe 2 februarie, iar telespectatorii vor avea parte de intrigă, pasiune și suspans de-a lungul acestui serial.

Maite Perroni, în vârstă de 38 de ani, revine la Netflix în rolul Almei Solares, o avocată care, sezonul trecut, a trecut de la femeia înșelată la femeia care înșală. 

Maite Perroni revine la Netflix în sezonul doi al serialului „Dorință întunecată”

Nu doar Maite Perroni revine în forță la Netlfix, ci și majoritatea actorilor care au făcut furori până acum în serialul mexican: Jorge Poza (Leonardo), Alejandro Speitzer (Dario), Regina Pavón (Zoe, fiica Almei) și Erik Hayser (Esteban).

Citeste si: Doi actori frumoși și talentați din Turcia s-au logodit! Iată cum au marcat cea mai importantă zi a relației lor!

În noul sezon din serialul „Doință întunecată”, Alma încearcă să-și refacă viața după tot ce s-a întâmplat în sezonul 1 (sinuciderea prietenei ei, Brenda, și amantlâcul cu Dario). Ea divorțează de Leonardo și ia hotărarea de a face pauză de un an la universitate pentru a-și putea reveni din trauma suferită.

Viața Almei va suferi o întorsătură dramatică în momentul în care va afla că Dario este viu și este pe punctul de a se căsători cu noua lui iubită, Julieta(Ariana Nava Saavedra).

„Se spune că toate pasiunile sunt ciclice, vom afla asta pe 2 februarie la Netflix”, a scris Maite Perroni pe Instagram.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Maite Perroni și Andres Tovar, relație plină de intrigi

Maite Perroni, în afara serialului, are o relație cu producătorul Andres Tovar, despre care a spus de mai multe ori că reprezintă „sufletul ei pereche”.

Relația lor este plină de intrigi, pentru că s-a vehiculat de multe ori că renumita actriță din „Rebelde” a fost motivul divorțului dintre Andres și fosta lui soție, Claudia Martin, de meserie actriță.

Citeste si: Vești triste despre celebrul Onur Tuna! Ce se întâmplă cu noua sa relație de iubire? Îndrăgitul actor pare să fie urmărit de ghinion în dragoste!

Maite și Andres și-au oficializat relația în octombrie 2021, la trei luni după divorțul lui Andres, susținând că acuzațiile Claudiei cu privire la o infidelitate a lor sunt total neadevărate.

„Suntem prieteni de 20 de ani și anul acesta am constatat că trăim același proces: fiecare trece printr-o suferință pentru că a încheiat o relație sentimentală”, declara Maite

Perroni atunci.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.