Majda, mamă pentru a doua oară? Iată ce planuri are fosta concurentă de la Survivor România 2021: „Eu iubesc foarte mult copiii și...”

Autor: Amalia Georgescu
Majda, dezvăluiri despre al doilea copil
Sursa: Instagram

Majda, fosta concurentă de la Survivor România 2021, pregătită să devină din nou mamă? Vedeta a vorbit despre planurile ei de viitor.

Majda și fiica ei au o relație cu adevărat specială, se înțeleg de minune, iar pentru că rolul de mamă i se potrivește ca o mănușă, vedeta nu exclude posibilitatea de a rămâne din nou însărcinată. Ce dezvăluiri a făcut fosta concurentă de la Survivor România 2021?

Majda a făcut anunțul despre al doilea copil: „Eu, sincer, îmi mai doresc un copil...”

Pentru Majda, familia a fost întotdeauna pe primul plan, în special fetiția ei. În perioada în care se afla la Survivor România 2021, vedeta era măcinată de dor, având în vedere că a fost nevoită să stea departe de fetița ei săptămâni la rând.

Pentru că iubește enorm copiii, Majda a dezvăluit că nu exclude posibilitatea de a deveni din nou mamă în viitor.

Nu este însărcinată în prezent și nici nu își dorește să grăbească lucrurile, însă fosta concurentă de la Survivor România 2021 a mărturisit că dacă se va întâmpla acest lucru, cu siguranță va considera totul drept o binecuvântare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mi-a zis și la patru ani și acum de curând (n.r fetița ei că își dorește un frate sau o soră). Nu spun niciodată nu, eu iubesc foarte mult copiii și dacă vreodată o să se întâmple lucrul acesta în viața mea o să fie primit cu brațele deschise, sunt convinsă de asta, dar las lucrurile să se întâmple exact în voia lor. Eu, sincer, îmi mai doresc un copil, dar dacă e să se întâmple, dacă nu o să se întâmple nu înseamnă că nu sunt fericită cu ce am. 

Mi se pare un lucru mare să spui „sunt împlinit”, sunt extrem de fericită, nu știu, lucrurile astea mi se par mari sau nu știu dacă un om este complet pentru că și cel mai bogat om, și cel mai fericit care zice lucrurile acestea au pe undeva o lipsă și atunci eu sunt liniștită. Pentru mine, liniștea înseamnă iubire. Sunt liniștită și este cel mai important.”, a spus Majda, fosta concurentă de la Survivor România 2021, potrivit libertatea.ro. 

Citeste si: Majda Aboulumosha, dezvăluiri incredibile despre căsătorie: ”De ce mi-ar fi teamă?” Faimoasa visează să îmbrace rochia de mireasă

Se pare că nu doar Majda își dorește încă un copil, ci și fetița ei visează la o surioară sau un frățior, după cum a dezvăluit chiar fosta concurentă de la Survivor România 2021.

Citeste si: Majda, din nou la Survivor România 2021? Dezvăluirea făcută de Faimoasă: „I-am spus că voi face tot posibilul să mă întorc la ea...”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.