Majda, probleme de sănătate după experiența din Republica Dominicană: "Din păcate..."

Author: Marina Ionescu
Majda este una dintre cele mai iubite vedete din România.

Majda Aboulumosha a fost una dintre cele mai iubite și apreciate concurente de la Survivor România 2021. Faimoasa a fost eliminată din competiție după ce a fost nominalizata de Jador, care o considera veriga slabă a echipei.

Majda a întâmpinat serioase probleme la Survivor România. Concurenta a acuzat stări de rău în timpul probelor și a avut nevoie de îngrijiri speciale. După ce a fost elimiată din competiție, fosta Faimoasă a vorbit despre o problemă gravă cu care se confruntă.

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Pe ce loc se află Jador și Culiță

Majda, probleme de sănătate

Fosta Faimoasă este una dintre cele mai iubite vedete din România. Majda are mii de admiratori pe care îi ține la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. 

Recent, pe pagina sa de Instagram, Majda a decis să le împărtășească fanilor experiența pe care a avut-o în Republica Dominicană. Astfel, vedeta a decis să vorbească despre problemele cu care se confruntă.

După ce a suferit o accidentare serioasă la Survivor, Majda s-a ales cu un semn destul de urât pe picior, semn de care nu va scăpa niciodată. În plus, Majda a mai precizat că o altă problemă pe care o are este o accidentare la gleznă, iar pentru asta va avea nevoie să ajungă pe mâinile medicului, pentru a face recuperare.

Citeste si: Majda a rupt tacerea despre eliminarea de la Survivor Romania 2021:"Conflictul a escaladat de mult între ei. De acum incepe..."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Am rămas cu un semn foarte mare pe picior și o să rămân toată viața cu el, o să fac și recuperare pentru gleznă. E mă bucur din toată inima că deși au fost accidentări, niciodată nu m-am oprit, am luptat până la capăt și știam că pot să lupt. Am văzut că m-ați întrebat ce am mâncat pentru prima dată. Îmi era poftă de când eram acolo de brânză cu ceapă și roșii.

Din păcate, m-am îmbolnăvit la stomac și nu am voie ceapă, dar asta îmi doream. Am mâncat puțină brânză și mere, multe mere”,  a povestit Majda, la secțiunea de stories de pe Instagram.

Majda, declarații după eliminare

Majda a facut primele declaratii dupa eliminarea de la Survivor România, în cadrul emisiunii Teo Show. Faimoasa

a mărturisit că băieții aveau o alianță, dar și un top al fetelor.

"Da,  este o alianță. Ceea ce se vede acasă, reflectă relitatea de acolo. Tot timpul se făcea un top al verigilor slabe, dar topul era concentrat doar asupra fetelor. Știam tot timpul când sunt în top, dacă mai venea o fată, care nu era atât de bună pe traseu, topurile astea se schimbau...

Tot timpul era topul fetelor. Rând pe rând, fetele erau date afară. Nu erau băieții dați.

Noi, fetele, nici nu am fost la fel de unite cum au fost băieții.  Adică nu am știut să ne protejăm una pe alta, nici nu ne-am făcut o strategie, nici nu am facut parte dintr-o alianță.. S-ar putea, din păcate, să mai plece câte o fată.",  a declarat Majda.

Citeste si: Majda, declarații incendiare despre eliminarea de la Survivor! Cine trebuia să plece înaintea Faimoasei: "Topul era făcut. Trebuia să iasă..."

"Mi se pare că am ieșit la timp, mi se pare că am ieșit corect din punct de vedere sportiv, topul era făcut.   Până să vină Andreea Antonescu, era Roxana Nemeș, trebuia să iasă înaintea mea, așa spuneau ei, după care eram eu, după care Elena-Ana, înaintea băieților.  Cel puțin eu nu am auzit niciodată să fie incluși și băieții, eram doar noi fetele.",  a mai declarat Majda în cadrul emisiunii Teo Show.