Majda, probleme grave după eliminarea de la Survivor România 2021: "Fac recuperare!"

Author: Marina Ionescu
Majda, probleme grave după eliminarea de la Survivor România 2021
Sursa: Captură YouTube

Majda încă se resimte după experiența Survivor România! Este nevoită să facă recuperare și la două luni de la eliminare.

La două luni de când a fost eliminată de la „Survivor România”, Majda a dezvăluit acum cu ce probleme de sănătate se confruntă. Fosta Faimoasă are anumite probleme și este nevoită să meargă săptămânal la sedințe de recuperare.

Citeste si: Majda, din nou la Survivor România 2021? Dezvăluirea făcută de Faimoasă: „I-am spus că voi face tot posibilul să mă întorc la ea...”

Majda are mari probleme după eliminarea de la Survivor România

Majda a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la „Survivor România”, însă în ediția de duminică, 28 februarie, aimoasa a părăsit Republica Dominicană. Majda a mărturisitde mai multe ori că această experiență și-a pus amprenta pe corpul ei. Mai mult decât atât, Faimoasa are și probleme cu stomacul, motiv pentru care trebuie să țină cont de alimentație.  

„Am rămas cu un semn foarte mare pe picior și o să rămân toată viața cu el, o să fac și recuperare pentru gleznă. Eu mă bucur din toată inima că, deși au fost accidentări, niciodată nu m-am oprit, am luptat până la capăt și știam că pot să lupt. Am văzut că m-ați întrebat ce am mâncat pentru prima dată. Îmi era poftă de când eram acolo de brânză cu ceapă și roșii.

Din păcate, m-am îmbolnăvit la stomac și nu am voie ceapă”,  a povestit Majda. 

Citeste si: Majda Aboulumosha, probleme seriose de sănătate după participarea la Survivor România! Ce dificultăţi are vedeta

Problemele pe care le are la gleznă nu i-au trecut, așa că a început și sesiunile de recuperare. 

  „Am glezna luxată şi deja am început sesiunile de recuperare, am semne pe picioare pe care le voi avea ca amintire pentru tot restul vieţii.

Mai am de făcut câteva controale medicale, dar sunt bine, atât fizic, cât şi psihic”,  a spus Majda pentru clickpentrufemei.ro. 

A fost trup și suflet în competiția Survivor România, dar au fost momente când simțea că cedează. De fiecare dată când era la pământ din punct de vedere psihic își amintea de copilul ei. 

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Survivor România 2021. Au pus tunurile pe Catalin Morosanu! Alianta cruda impotriva Faimosului. Cine il vrea afara din competitie?

 „Am simţit de multe ori că nu mai pot, îmi era foarte greu fără fetiţa mea, dar mereu mă duceam lângă un copac şi încercam să-mi găsesc puterea să continuu şi să lupt pentru echipa Faimoşilor.

Mi-am dorit să nu-mi dezamăgesc colegii, am dat tot ce am putut pe fiecare traseu. Dacă am avut ceva de spus, am spus, mi-am menţinut punctul de vedere, dar nu mi-am dorit niciodată să rănesc pe cineva”,  a încheiat Majda.

Majda, dezvăluiri despre condițiile de igienă de la Survivor România

Întrebată despre locul în care se spălau și se ocupau de igiena personală, Majda a spus că marea și jungla erau singurele „spații” pentru așa ceva. 

„La Survivor aveați spațiu privat unde să vă spălați, să vă faceți igiena?”, a fost întrebarea unui internaut de pe Instagram, iar actrița a fost cât se poate de sinceră:  „Nu, doar jungla și marea!”.

Fanii au întrebat-o ce mâncau dacă nu se găsea nuca de cocos, iar Majda le-a mărturisit că acest fruct se găsea aproape tot timpul. Dacă nu, concurenții nu aveau altă variantă și nu mâncau nimic.  Tot timpul găseam cocos, dar dacă cumva chiar nu găseam, nu mâncam nimic”, a răspuns fosta Faimoasă.

Ce planuri are Majda

Majda Aboulumosha a făcut o pasiune pentru dulciuri încă din copilărie, iar de atunci a deprins, încet, încet, tainele preparării unor prăjituri absolut deliciose.

„La 7 ani am făcut prima dată mazăre, după care am descoperit ce aș putea să fac cu un ou. Așa am învățam să fac fursecuri. Am fost pasionată de zona asta de mică. Mama tot timpul a gătit, dar a gătit mâncare, ei nu îi plăcea să facă dulciuri. Cu mamaie făceam cozonaci, mă implica foarte mult”,  a povestit Majda Aboulumosha pentru Libertatea.

Majda, fosta Faimoasă de la Survivor România 2021 are în plan să își deschidă o afacere cu prăjituri. 

„În primul rând, vreau să dezvolt afacerea cu prăjituri, să mă bucur de familia mea şi de cei dragi, să trăim momente de neuitat împreună. Mai am câteva planuri, dar o să vi le împărtăşesc la momentul respectiv”, a continuat ea.