Makbule din serialul Secrete de familie, surprinsă în compania soțului ei! Iată cu cine este căsătorită celebra actriță Özlem Çakar Yalçınkaya

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 nov 2023, 23:30
video Foto(5)

El este cel mai important și iubit bărbat din viața renumitei Özlem Çakar Yalçınkaya, actrița care a dat viață personajului Makbule din serialul Secrete de familie!

Özlem Çakar Yalçınkaya are 54 de ani și continuă să își încânte fanii cu aparițiile sale pe micile ecrane, în proiecte de excepție. În cele trei decenii de carieră fulminantă îndrăgită actrița a demonstrat un talent desăvârșit și o carismă captivantă, jucând magistral multe roluri dificile în producții de excepție, care i-au adus succes și notorietate. Cel mai recent rol jucat a fost cel din serialul Secrete de familie, în care a interpretat rolul Makbule.

El este cel mai important și iubit bărbat din viața renumitei Özlem Çakar Yalçınkaya

Özlem Çakar Yalçınkaya s-a născut pe 8 octombrie 1968, în Ankara, unde a crescut și a studiat. Dornică să devină o actrița renumită, Özlem a decis că după absolvirea luceului să se înscrie la Facultatea de Teatru în cadrul Universității Bilkent. La scurtă vreme după încheierea facultății, tânăra actrița a lucrat că asistent al artistului de teatru Cüneyt Gökçer între anii 1992 și 1996 și apoi a lucrat și ca profesor al Universității Bilkent, Departamentul de Muzică și Arte

ale Spectacolului.

În anul 1998, talentată actrița Özlem Çakar Yalçınkaya a debutat cu un rol scundar în distribuția producției Mercan Kolye, care i-a adus deschis calea către celebritate și spre carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe alte roluri jucate în seriale și filme de anvergură, care i-au adus mari reușite pe plan profesional și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe din generația ei.

Citește și: Ceylin din serialul Secrete de familie, evoluție spectaculoasă! Iată cum arăta celebra actriță Pinar Deniz în urmă cu zece ani, când a debutat pe platourile de filmare

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dincolo de carieră strălucită, Özlem Çakar Yalçınkaya este o femeie împlinită și fericită și pe plan personal deoarece are o căsnicie reușită alături de soțul ei, pe care îl adoră. Deși nu au devenit părinți, aceștia au continuat să se iubească și să se respecte și formează si astăzi unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri.

Citește și: Seda din serialul Secrete de familie, apariție de senzație în mediul online! Iată câți ani a împlinit celebra actriță Nergis Öztürk și cum și-a petrecut ziua de naștere

 

 

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.