Mălina Avasiloaie, despre cea mai dragă persoana din viața ei: „Atât mi-a mai rămas”

Author: Lavinia Medrea

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, invitată a fost Mălina Avasiloaie.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „Duet cu Alexandra”, moderată de Alexandra Ungureanu și difuzată exclusiv pe canalul de YouTube theXclusive și la Kanal D2, invitată a fost Mălina Avasiloaie, o îndrăgită cântăreață din România.

Mălina Avasiloaie, despre cea mai dragă persoana din viața ei

Mălina Avasiloaie este acum cunoscută, dar a pornit ca o fată simplă din Bacău, plecată de tânără de acasă.

Cele mai frumoase amintiri pe care le are sunt cele de acasă, din micuțul sat natal băcăuan. Și-o amintește cu drag pe „mamaia”, așa cum îi spune ea bunicii, care o așteaptă cu nerăbdare să mai vină pe la ea în vizită și tare mult se întristează atunci când nepoata ei preferată nu poate să ajungă. 

Din păcate, „mamaia” este singura care i-a mai rămas Mălinei Avasiloaie, deoarece bunicul ei, care i-a umplut copilăria de momente plăcute, s-a stins din viață. 

Citește și: Mălina Avasiloaie și Alin Gabor, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre începutul relației lor: „Mi-a zis că o să fiu nevasta lui”. Aceștia au aniversat un an de la cununia civilă

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Mi-e dor de mamaia des, că atât mi-a mai rămas, mamaia (n.r.:

bunica), și e supărată uneori pe mine când nu ajung acasă. Penultima dată, pentru că ultima dată am fost de Paște, am fost în august anul trecut, când am născut, și trecuseră opt luni și n-o mai văzusem pe mamaia. Și am zis că nu se poate, trebuie neapărat să ajung.  E sufletul meu, din toată copilăria ea e creanga aia de care mă agăț și mă duce în alt univers”, a mărturisit, emoționată, Mălina Avasiloaie.

Mălina Avasiloaie simte dorul de casă

Îndrăgita artistă simte des dorul de a fi acasă, la curte, înconjurată de natură, câini și pisici. Acum, trăiește alături de soțul și fiul lor, Zian, într-un apartament din București. Atât cântăreața, cât și soțul ei își doresc ca, pe viitor, să aibă o căsuță aproape de pădure pentru a le oferi fiului lor o bucățică din copilăria pe care ei au trăit-o, departe de aglomerația din Capitală, unde să poată alerga și să se poată distra.

Citește și: Nicole Cherry, surpriză de proporții pentru proaspeții fini! Ce sfat i-a dat artista bunei ei prietene, Mălina, care urmează să devină mămică pentru prima dată

„Mie nu-mi place orașul București din cauza agitației. Mi-e dor de curte, că eu am stat la casă cu cățel, cu pisică, acum stau în apartament și mi se pare că n-am aer în apartamentul ăla”, a declarat Mălina Avasiloaie.