Mălina Avasiloaie și Alin Gabor, declarații în exclusivitate la ”Teo Show” despre începutul relației lor: „Mi-a zis că o să fiu nevasta lui”. Aceștia au aniversat un an de la cununia civilă

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 12 dec 2023, 00:50

Fiul Mălinei și al lui Alin are, deja, șapte luni și nici lor nu le vine să creadă cât de repede crește

Sursa: Instagram

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor tocmai ce au aniversat un an de la nuntă și trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor, mai ales că au și un copil împreună, ce tocmai a împlinit șapte luni. În cadrul emisiunii ”Teo Show”, artista a făcut mai multe declarații despre căsnicie.

Mălina Avasiloaie și soțul ei, Alin Gabor, au venit în platoul emisiunii ”Teo Show”, la un an de când au făcut cununia civilă. La scurt timp, cei doi au devenit părinți și au reușit să își întemeieze familia pe care și-au dorit-o de multă vreme.

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor au aflat sexul bebelușului în ziua în care s-au căsătorit

Ziua a fost una cu dublă semnificație, deoarece nu doar că au spus „da” în fața ofițerului de stare civilă, dar au și aflat sexul bebelușului.

„Avem o presimțire. Mă bucur că a fost, într-adevăr, o surpriză! Noi chiar nu știam, în momentul respectiv. Sora mea s-a ocupat de organizare și am trăit niște momente intense anul trecut, pe vremea asta. De fiecare dată când revăd acele imagini, mă ia cu fiori și emoțiile de atunci sunt de nedescris”.

Fiul Mălinei și al lui Alin are, deja, șapte luni și nici lor nu le vine să creadă cât de repede crește. „Nici nu știu când a trecut timpul. Ne bucurăm de fiecare etapă pe care o descoperim împreună. Am început diversificarea, suntem foarte bucuroși”.

Citește și: Alex Abagiu este noul jurat al emisiunii „Bravo,ai stil!”. Make-up artistul face dezvăluiri, în exclusivitate, la ”Teo Show”: „E viață, în adevăratul sens al cuvântului”

Alin nu este atât de relaxat precum Mălina și, când vine vorba de alimentele pe care i le dă să le consume, este foarte atent, pentru ca acesta să nu dezvolte vreo alergie. „Încerc, cumva, să caut să nu se întâmple ceva. Sunt mai precaut, pun răul în față”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Mălina Avasiloaie și Alin Gabor s-au cunoscut pur întâmplător

Relația frumoasă dintre ei avea să ia naștere din pură întâmplare, cei doi cunoscându-se, după ce artista a ajuns, într-un club.

Nu trebuia să ajung nici eu în seara respectivă acolo și nici Alin. Amândoi am fost forțați de împrejurimi și de anturaj, luați cu japga, pe sus, să zic așa și uite că întâmplarea face că el stătea la masa vecină de lângă mine și ne-am încrucișat privirile și a fost suficient

să nu ne mai luăm ochii unul de la celălalt!”, a povestit Mălina.

Alin a recunoscut că a uitat cum o cheamă și, în timp ce o căuta pe Instagram, pentru a-i afla numele, ea l-a văzut, dar a crezut că este interesat de alte lucruri și nu de ea, fiind dezamăgită de situație.

Citește și: Alina Sorescu, mărturisiri emoționante din culisele familiei sale! Iată cine i-a fost mereu aproape și a sprijinit-o în cele mai dificile momente! „Mereu am fost o echipă”

„Mi-a zis, aproape din primele minute, că o să fiu nevasta lui și că el nu îmi mai dă drumul. Nu m-a trădat ceea ce am simțit și eu pentru el și chimia noastră, din momentul ăla, a fost mult prea puternică”, a mai povestit Mălina.

 

Taguri: